Ne vegye félvállról az előszobafal kiválasztását!

Az előszobafal, vagy másként előszoba bútor kiválasztása sok szempontból mostoha feladat, hiszen erre a részre jellemzően kevesebb energia összpontosul, sokan csak vesznek egy jónak tűnő fiókos szekrényt és ezzel le is tudják az előszobafal kiválasztását. Holott nem érdemes elsietni a döntést, hiszen a rossz választást sokáig fogja bánni.

Előszobafal kiválasztása több szempontból is fontos. Az előszoba az első helyiség, ahova megérkeznek a vendégek, tehát a lakásról vagy házról itt szerzik az első benyomásaikat. Egy ócska bútor vagy a lakás stílusától nagyon elütő előszobafal nem tesz túl pozitív benyomást a vendégekre. Arról nem beszélve, ha a bútor nem tetszik vagy nem praktikus, akkor hosszú időn keresztül kell szenvedni miatta, hiszen az előszobafal is egy olyan bútor, amit hosszú időre választunk. Az előszobafal nagyságát és méreteit elsősorban a helyiség mérete határozza meg. Egy kisebb helyiségbe nem sok értelme van egy hatalmas bútort bezsúfolni, mivel ormótlan hatást fog kelteni, ráadásul rosszabb esetben még a közlekedésben is akadályt fog jelenteni a bútor. Nagyobb előszoba esetében szinte mindegy az előszobafal mérete, azonban arra mindenképp érdemes gondolni, hogy a cipőknek, kabátoknak el kell férnie.

Ha nagy vendégváró hírében áll, esetleg nagy a család, akkor érdemes nagyobb méretű előszobafalat választani, annak érdekében, hogy minden elférjen. A tükrös előszobafal mindenképp előnyös, hiszen egyrészt indulás előtt egy pillantást lehet rá vetni, hogy valóban megfelelően áll-e a ruha vagy a frizura, továbbá a tükör a teret is képes megnyújtani, ami kisebb méretű előszobák esetében különösen előnyös. Bővebb információkért érdemes ellátogatni a corpusbutor.hu webáruházba és megtekinteni a széleskörű kínálatot!