Bébijátékok – a kislányok kedvenc játéka

A csecsemők számára nyújtott játékidő előnyei messze túlmutatnak a gyerekek szórakoztatásán. Valójában a játék alapvető szerepet játszik babája fizikai és kognitív fejlődésében. Gondoskodnia kell arról, hogy gyermekének rengeteg lehetősége legyen különféle játékokkal játszani, beleértve az érzékszervi játékokat is.

Bébijátékok rendelhetőek a jatek-webaruhaz.hu weboldalon, tehát látogasson el hozzánk és válogasson kedvére jobbnál jobb játékaink között. A babák természetesen érzékszerveiket használják környezetük felfedezésére, és mindent megtudnak az őket körülvevő világról. Egy néhány hónapos baba rengeteg új információt szív fel ízlelés, tapintás, látás, hallás és szaglás révén. Az érzékszervi játékok serkentik gyermeke érzékszerveit, ami segíti a korai fejlődését és oktatását. Az érzékszervi játékok olyan játékok vagy tevékenységek, amelyek serkentik gyermeke érzékszerveit. Az érzékszervi játék lényege, hogy segítsen a babáknak felfedezni érzékszerveit, amelyek kulcsfontosságúak oktatási fejlődésükben. Az érzékszervi játékban az a nagyszerű, hogy nem kell divatosnak lennie. Az olyan érzékszervi játék, mint a száraz, serpenyőben főtt rizs, annyi szellemi stimulációt adhatnak gyermekének, mint egy díszes játék.

A gyerekek akkor tanulnak a legjobban, és akkor tartják meg a legtöbb információt, amikor érzékszerveiket tudják használni. Gondoljunk csak bele, hány emlékünket kapcsoljuk össze érzékszerveinkkel? Például a tábortűzön pirított mályvacukor illata, vagy egy mondóka, amit egy gyerekkori barátjától tanult.  Most, amikor az orrlyukait és a dobhártyáját ismerős szagokkal és hangokkal stimulálják, az agya felidézi az emlékezést a nosztalgikus időkre. Számos előnnyel jár, ha a gyerekek részt vesznek az érzékszervi játékban, beleértve az idegi kapcsolatok kiépítését az agyban. Amennyiben ilyen játékokat keres kisbabájának, keresse fel a jatek-webaruhaz.hu weboldalt.