Ne maradj le a 2022-es foci VB hírekről!

Ha te is nagy foci rajongó vagy és tűkön ülve várod, hogy a 2022-es labdarúgó világbajnokság elkezdődjön, akkor van egy igazán hasznos weboldal, amit érdemes követned, hogy ne maradj le az aktualitásokról. Abban az esetben is érdemes tájékozódni, ha nem a TV előtt, hanem személyesen a helyszínen követed az eseményeket.

Foci VB 2022 hírek a focivb-2022.hu weboldalon! A katari világbajnokság több szempontból is különlegesnek ígérkezik. Ahogy közeledik a VB első napja, egyre több izgalmas részlet kerül napvilágra. Például David Beckham is kifejtette véleményét arról, hogy a katari VB nem a megszokott nyári időszakban lesz megtartva a sivatagi éghajlat miatt, hanem november 20-tól december 18-ig fog tartani. Anglia a Nemzetek Ligájában meglehetősen vérszegény teljesítményt nyújtott, azonban ennek ellenére továbbra is a nagy esélyesek közé tartozik. David Beckham, a válogatott legendája úgy véli előnyös lehet, hogy a VB a nyári időszak helyett év vége felé kerül megrendezésre. Állítását úgy indokolta, hogy a Premier League nagy mértékben lefárasztja a játékosokat, akiknek a nyári VB-n fáradtan részt venniük.

Éppen ezért az év végi VB előnyös lehet. Azt viszont nem szabad elfelejteni, hogy az angolok közel sem a katari időjáráshoz szoktak, így nagy váltás lesz a kellemes tavaszi időjárás, a hűvös, magasabb páratartalomhoz szokott angolok számára. Az időjárást azoknak a szurkolóknak is figyelembe kell venniük, akik Katarba utaznak, illetve a helyi előírásokat és szabályokat sem szabad félvállról venni. Vízumra, negatív COVID-19 tesztre, valamint egy úgy nevezett Hayya-kártyára, amely alapvetően egy szurkolói kártya mindenképp rendelkeznie kell a helyszínen szurkolóknak. Bővebb információk a focivb-2022.hu weboldalon találhatók!