Navision beszerezhető kedvezményesen online!

A Navision története 1983-ban kezdődött Dániában. A szoftvercég, a PC&C A/S, később a Navision Software A/S volt az első, amely felhasználóbarát informatikai megoldást fejlesztett ki alapvető számviteli funkciókkal egyetlen felhasználó számára. Később a megoldást több felhasználó egyidejű bevonására fejlesztették ki, és több folyamat és részleg bevonását is lehetővé tették.

Navision elérhető a devit.hu weboldalon, tehát kattintson ide bátran és tekintse meg a navision rendszer leírását. A Navision egyre több funkcióval bővült, míg végül az Enterprise Resource Planning (ERP) rendszerként lehetett besorolni. A Navision Software A/S-vel való több éves együttműködés után a Microsoft 2002-ben megvásárolta a szoftvercéget és az ERP-rendszert. Most a Navision a Microsoft Business Solutions részévé vált, és a Microsoft Navision nevet kapta. A szoftver beszerzése lehetővé tette, hogy a Microsoft ERP-rendszert kínáljon kis- és középvállalatok számára. Ez idő alatt a Microsoft Navisiont továbbfejlesztették, hogy támogassa az alkalmazottak, az ügyfelek és a partnerek közötti együttműködést. 2005-ben a technológia a Microsoft Dynamics NAV nevet kapta. Ezt követően a Dynamics NAV új verzióit a megjelenés évéről nevezték el. A verziók több funkciót és technológiát tartalmaztak, mint például a pénzügy, az ellátási lánc menedzsment és az üzleti intelligencia.

Aztán 13 év után a Dynamics NAV 2018 lett az utolsó verzió. 2018-ban a Dynamics NAV a Microsoft Dynamics 365 univerzumának részévé vált. A megoldást átnevezték: Microsoft Dynamics 365 Business Central lett. A Dynamics 365 Business Central számos új funkciót tartalmaz, beleértve az új felhasználói felületet, a továbbfejlesztett Excel és Outlook integrációt, valamint az általános személyes adatokról szóló rendeletnek (GDPR) való fokozottabb megfelelést. Amennyiben többet tudna meg erről keresse fel a devit.hu-t.