Mennyezeti lámpa kedvezményesen elérhető!

Az izzók és a halogén izzók nagyon felforrósodnak, ezért nagyon óvatosnak kell lennie, amikor cserélni kell őket, nehogy megégesse magát. Néha az ilyen típusú izzók olyannyira felforrósodnak, hogy az üveg összetörhet, fekete foltok jelenhetnek meg a mennyezeten, ami egyáltalán nem szép látvány. A LED-ek esetében ettől egyáltalán nem kell tartani, mivel csak kis mennyiségű hőt bocsátanak ki, de az sem kizárt a modern daraboknál, hogy egyáltalán nem bocsátanak ki hőt.

Mennyezeti lámpa LED-ekkel elérhető az egloshop.hu weboldalra látogatva, tehát nem kell messzire mennie, ha LED lámpákat keres, hiszen az egloshop.hu weboldalon a legszebbeket találhatja meg. A LED-lámpák 80-90%-kal kevesebb energiát fogyasztanak, mint az izzólámpák és a halogénlámpák. Bár a LED-ek beszerzése drágább lehet, a használat hosszú távú hatásai garantálják, hogy visszakapja a pénzét, mivel észreveszi, hogy spórol az energiaszámláján.  A LED-ek élettartama hosszabb, mint a hagyományos vagy halogén világításé. A LED-es világítás élettartama általában 15.000 óra és 50.000 óra között van, ami minimum 2-10 év! Például, ha egy LED-es lámpa napi 8 órán keresztül folyamatosan világít, és élettartama 30.000 óra, akkor ez a lámpa legalább 7 évig fog működni, tehát képzelje el, ha napi 8 óránál kevesebbet használja a lámpát, a lámpa kitarthat.

Régebben a LED-ek csak élénk, hideg fehér színben jelentek meg, de az idő múlásával ez megváltozott, és sokféle színben és hőmérsékletben lehet LED világítást kapni. A hagyományos izzóknál és halogén izzóknál a kelvinben kifejezett színhőmérséklet többé-kevésbé rögzített. A LED-ek ma már sokféle formában kaphatók, például meleg fehér és hideg fehér színekben, valamint különböző hőmérsékletűek lehetnek! Bővebb leírásért nézzen be az egloshop.hu weboldalra!