Munkaasztal rendelhető online

A munkaasztalok és előkészítő asztalok igen hasznosak lehetnek, ráadásul kínálatunkban, a gasztrocel.hu weboldalon pedig arra is van lehetőség, hogy fiókos, közbenső plusz polcokkal rendelkező munkaasztalt rendeljen. Weboldalunkon megtalálható a teljes kínálat, ráadásul bővebb leírást is olvashat majd ezekről az asztalokról. Egy jó munkaasztalra minden vendéglőben, cukrászdában szükség lehet. ezért szerezzen be egyet még ma!

Munkaasztal rendelhető a gasztrocel.hu weboldalon pénztárcakímélő áron, ezért érdemes fellátogatni weboldalunkat. A kínálatunkban kapható munkaasztal nemesacélból készült, ráadásul beépített mosogatót is építhetünk hozzá igény szerint. A munkaasztal méretre vágott, illetve egyedi méretekkel is kapható, tehát ha vannak egyedi elképzelései, akkor bátran kéthet tőlünk árajánlatot. A munkaasztal esetében érdemes megemlíteni neutrális pultot is, ami 3 oldalról zárt, elől ajtókkal ellátott bútort jelent. Az asztal teljesen rezgésmentes, így zökkenőmentesen folyhat rajta húsfeldolgozás, a gyümölcsfeldolgozás, illetve a zöldségfeldolgozás is. A munkaasztal talpai állíthatóak és műanyagból készültek.

További információkért és részletekért mindenképpen látogassa fel weboldalunkat a gasztrocel.hu-t, hiszen itt megtalálható a teljes munkaasztal kínálat, valamint ezek árai és illusztráció is, az elérhetőségeinkkel együtt. Amennyiben kérdéseket szeretne feltenni nekünk a munkaasztalokról, vagy más eszközeinkről, ne habozzon, vegye fel a kapcsolatot barátságos ügyfélszolgálatunkkal a gasztrocel@gasztrocel.hu e-mail címen, vagy tárcsázza a +36 30 319 8310 telefonszámot, és csapatunk megpróbál majd válaszolni minden feltett kérdésre. Válasszon minket ha munkaasztalra van szüksége, hiszen itt magas minőségű darabokkal találkozhat.