Krepp ágynemű és minden egyéb

Mára már az ágynemű boltok polcain, igen széles kínálat közül választhatunk, de még így se nincs könnyű dolgunk, ha tökéletes és minőséges darabot szeretnénk vásárolni.

A krepp ágynemű huzat, kiváló választás lehet, főleg az elfoglalt háziasszonyok számára, mivel könnyen és egyszerűen tisztítható, valamint vasalásra se nincs szüksége. A krepp egy hullámos felületű alapanyag, melyet főleg ágyneműhuzatokhoz alkalmaznak. Az eredeti krepphez, selyemből készült, jobb és bal irányba sodort fonalat használnak. Az anyagot egy láncrendszerrel kötik össze, úgy hogy szövés közben, a láncot erősebben megfeszítik, és csak helyenként kötik az alapszövethez (pamutszövethez). Ez a lánc, a szövés után összehúzódik, és összezsugorítja az alapszövetet, ami által létre jön a kreppszerű felület.

A www.dizon.hu online áruházban, széles kínálatú, minőségi krepp ágyneműhuzatok közül választhatnak az érdeklődők. Termékeink közt, az egyik legkiválóbb darab, a Letízia Krepp Ágyneműhuzat garnitúra. Ez a virágmintájú, kevert-szálas, pamut-krepp anyagú huzat, vidám hangulatot áraszt a hálószobákban. Minőségének köszönhetően hosszan-tartó, bolyhosodás mentes, könnyen tisztítható és még sok mosás után is, szépen megőrzi mintáját. Vasalást nem igényel, és még így is mindig szép, esztétikus látványt nyújt. Ezek mellett bőrbarát termék, gyerekek is nyugodtan használhatják. Egy ilyen krepp ágyneműhuzat, mindenki számára nyugodt és kényelmes pihenést biztosít, kényezteti használója bőrét, valamint otthonunkat is szebbé és varázslatosabbá teszi. A garnitúra 3 részből áll: 1db. kispárna huzat (40 x 50cm), 1db. nagypárna huzat (70 x 90cm) és 1 db. paplan huzat (140 x 200cm). Weboldalunkon akár azonnal megrendelheti ezt a különleges és vidám ágyneműhuzatot.