Munka akkumulátor a Kovács Autóalkatrésznél!

Kovács Autóalkatrész nevű webáruházunkban rengeteg különféle alkatrész rendelhető meg, például gépkocsi és teherautó alkatrészek is, amelyek mind kedvezményes áron kaphatóak. Webáruházunk 2014-ben elnyerte a Ország Boltja című verseny I. díját, ezért bátran bízza magát a Kovács Autóalkatrészre, hiszen országszerte elismertek vagyunk, és termékeink magas minőségűek.

Széles kínálatunkban minőségi munka akkumulátor is kaphatóak kedvezményes áron. A munka akkumulátorok felhasználási területükben és felépítésükben eltérnek a hagyományos akkumulátoroktól. A munka akkumulátorok leggyakoribb felhasználási területe a napelem, a hajó valamint a lakókocsi. A két legjobb minőségű és legtartósabb munka akkumulátor márka a Banner Energy Bull, illetve a Varta, és mindkettőből lehet rendelni a mi webáruházunkban, és ezekre 1 éves garanciát is vállalunk. A Varta egyik legkedveltebb munka akkumulátora a VAR 75AH PROF DC J/PL típus, ami egy jobb oldali akkumulátor. Ez az akkumulátor akár már 1 munkanap alatt is beszerezhető, és ötcsillagos értékelése van. Kapacitása 75 Ah, 12V a feszültsége, és indítóárama 650A. Az akkumulátor pólusformája normál, talprögzítése pedig B13.

Webáruházunk tele van ilyen és ehhez hasonló munka akkumulátorokkal, ezért ha többet szeretne megtudni ezekről, vagy meg szeretné tekinteni teljes alkatrész kínálatunkat, ezt megteheti, ha rákattint weboldalunkra, az alkatreszek.hu-ra. Amennyiben kérdéseket szeretne feltenni, vegye fel a kapcsolatot barátságos ügyfélszolgálatunkkal és küldjön e-mail az info@kovacsauto.hu e-mail címre, vagy tárcsázza a +36 62 468 444 telefonszámot, csapatunk pedig örömmel és készségesen áll minden kedves vásárlónk rendelkezésére! Válassza a Kovács Autóalkatrészt az alacsony árú minőségi termékekért.