Mit érdemes tudni a fogkő eltávolítás kapcsán?

A fogkő eltávolítás orvosi rendelőben szakorvos által kivitelezhető tevékenység, ugyanis otthoni körülmények közt lehetetlen eltávolítani. Nyíregyházán a Smile Design Center fogászati magánrendelőben fájdalommentesen távolítják el a szakemberek fogkövet a fogakról, ügyelve arra, hogy a kezelés során végig komfortosan érezze magát.

Fogkő eltávolítás Nyíregyháza városában modern fogászati rendelőben! A Smile Design Center fogászati rendelőben a tökéletes és alapos fogeltávolítás érdekében ultrahangos beavatkozást használnak a szakemberek. Maga a fogkő eltávolítás egy egyedi frekvencián rezgő depulátor által történik. A rezgés hatására a fogakról lepattan a fogkő. A fájdalommentes eljárás érdekében a beavatkozás előtt érzéstelenítő zselé kerül a fogakra. Természetesen a Smile Design Centerben a legmagasabb szintű, minőségi fájdalomcsillapító eljárásokat alkalmazzák. A fogkő a fog felszínéhez csak gyengén kötődik, így eltávolítása viszonylag egyszerűen történik, az ultrahangos depulátor segítségével egyszerűen és fájdalommentesen eltávolítható a fogkő a fogak felszínéről. A fogak vagy a fogfelszín károsodásától nem kell tartani.

A fogkő eltávolítást követően polírozásra kerül sor. Ez a folyamat szintén fájdalommentes és ezáltal a fogak még szebbé válnak, illetve a fogkő eltávolítás eredménye tartósabbá válhat. Ugyanakkor a fogkő eltávolítás eredménye, elsősorban a pácienstől függ. A fogkő lerakodás ugyanis megelőzhető a rendszeres fogápolással, különösen fogmosással. Naponta kétszer öt percen keresztül kell fogat mosni, jó minőségű fogkefével, valamint célszerű szájvizet és fogselymet is használni! Bővebb információkért látogasson el a smiledesigncenter.hu weboldalra, ahol többek közt elérhetőséget is talál!