Még soha nem volt ilyen egyszerű az ülőgarnitúra vásárlás!

A kanapé nélküli nappali olyan, mint só nélkül enni. Unalmasnak tűnik, hiányosnak tűnik, és egyszerűen kifejezetten gusztustalan. Röviden: nem lehet nappali kanapé nélkül. De a „megfelelő” típusú kanapé kiválasztása óriási erőfeszítést igényel.

Ülőgarnitúra várja a bood.hu weboldalon, tehát keressen fel minket bátran és itt válogathat a több száz ülőgarnitúrák között míg meg nem találja álmai ülőgarnitúráját. Ki kell találnia olyan fontos összetevőket, mint például a kívánt forma, helyiség elrendezés, méret, funkcionalitás, szín, többek között. Tehát ha azon tűnődik, hogyan válasszon ülőgarnitúrát a nappaliba, akkor jó helyen jár. Íme a legfontosabb dolgok, amelyeket szem előtt kell tartania ülőgarnitúra vásárlásakor: Mindenekelőtt elemeznie kell, mekkora helyet kíván a kanapénak fenntartani. A hely alapján meg kell értenie, hogy terjedelmeset vagy együléseset vásároljon, keskeny és hosszú vagy rövid és széles legyen, alacsony ülőgarnitúra vagy magas stb. Tehát mérje meg a rendelkezésre álló helyet, és ennek megfelelően válasszon egy kanapét. Hasznos tipp: Ne felejtse el figyelembe venni a helyet a kiegészítők, például a kávézó/középső asztal, az asztalok, a könyvespolcok, a lámpa stb. számára. Ügyelni kell arra, hogy a terület ne tűnjön túl kaotikusnak vagy szűknek.

A második legfontosabb dolog, amire emlékezni kell, az ülőgarnitúra tájolása. Miután helyet szánt neki, tudja meg, hogy a kanapé melyik irányba nézzen. A falhoz kell állítani, vagy az ablakok mellé? A kandalló felé nézzen, vagy a nyitott bár mellett kell elhelyezni? Van-e a szobában egy fókuszpont, amely felé az összes bútor irányul? Szakértői tipp: Ügyeljen arra, hogy az üléselrendezés olyan legyen, hogy tökéletesen illeszkedjen a helyiség meglévő elrendezéséhez, és a tér elegendő természetes megvilágítást kapjon a hibátlan elrendezéshez. További részletekért és ülőgarnitúra rendelésért keresse fel bood.hu-t.