Minőségi betegszállítás szolgáltatás

Egy beteg, legyen az teljesen vagy részben mozgásképtelen, a szállítása elég körülményes dolognak számít, sokszor a családtagoknak is nagy fejtörést okoz.

A betegszállítás, olyan tevékenység, melynek során a szolgáltató, a megbeszélt időpontban, a kívánt helyre biztonságosan, és megfelelő módon szállítja el a beteget. Vállalkozásunk, az Sz&B Services Kft., minőségi szolgáltatást nyújt az ápoltak és családtagjaik számára, azzal hogy kényelmesen és kiváló feltételek mellett fuvaroz beteg személyeket. Ez történhet a kórházból otthonra és fordítva, a rendelőbe, rokonlátogatásra, rendezvényre, és még akár külföldre is. Kollégáink az utaztatás során, teljes körűen odafigyelnek minden apró részletre, segítenek a ki és beszállásban, az öltözésben és még a gyógyszerek megvásárlásában is. Szolgáltatásunkkal a betegeknek kevésbé lesz megterhelő az utazás, mivel egy fárasztó nap, még jobban legyengítheti őket. Fontos, hogy a súlyosabb betegségben szenvedők szállítása előtt, kérjük ki a kezelőorvos véleményét, miszerint a páciens utaztatható-e.

Szolgáltatásunk nem csak egyszeri alkalmakra vehető igénybe. Akadnak olyan betegségek, melyek rendszeres kezelést igényelnek, ezért mi mindennapi szállításokat is tudunk vállalni. Ezzel a betegeknek nem kell a kórházban éjszakázniuk, otthoni környezetben pihenhetnek és a szükséges kezeléseket is felvehetik. Ha szeretne ezzel a remek szolgáltatással megismerkedni, illetve már ilyen hasonlót vett igénybe, de nem nyerte el tetszését, hívjon minket, és tapasztaljon meg egy valóban minőségi betegszállítást, rendkívül kedvező áron. Keressen bennünket a +36 30 470 0911-es telefonszámon, írjon e-mailt a medical@szbservices.eu címre, vagy ha még többet szeretne megtudni rólunk, látogasson el a betegszállítás.eu weboldalra.