Milyen panaszokra jó a lökéshullám terápia?

A lökéshullám terápia egyre nagyobb népszerűségnek örvend, hiszen egy rövid ideig tartó kezelésről van szó, mely kiváló hatással rendelkezik. Ráadásul a kezelés nem jár fájdalommal, így ettől sem kell tartani. Ha szeretne megszabadulni a fájdalomtól és meggyorsítani a gyógyulás folyamatát, akkor érdemes kipróbálni a lökéshullám terápiát!

Lökéshullám terápia alkalmas a különféle mozgásszervi panaszokból eredő fájdalmak megszüntetésére. Nem csupán profi sportolóknak érdemes kipróbálni, hanem hobbi sportolóknak és sport mentes életet folytatóknak is, akik különféle mozgásszervi panaszokkal kénytelenek együtt élni, mint például vállfájdalom, tenisz és golfkönyök fájdalom, különféle izomhúzódások, talpfájdalmak, sarkantyú, illetve sarokfájdalom. A kezelés igazán rövid ideig tart, mindössze 7-10 percig. A lökéshullám terápiát kúraszerűen érdemes alkalmazni két-három naponta megismételve öt alkalommal. A kezeléseket követően rövid időn belül érezni fogja a változást. A lökéshullám terápia nem jár semmilyen mellékhatással, ami szintén nagyon népszerűvé teszi.

A lökéshullám terápia hanghullámokat bocsát ki, amely a kezelendő területen vérbőséget okoz, ennek köszönhetően a szervezet vérkeringése felgyorsul. A felgyorsult vérkeringés gyógyító hatású, felgyorsítja a szervezet regenerációjárt, hamarabb megszűnik a fájdalom és a mozgásszervi funkciók is előbb helyre állnak. A görcsös feszülés és fájdalom már a terápia alatt is jelentősen enyhül. A kezelést követő napokban és hetekben beindulnak a szervezet öngyógyító folyamatai. Ha szeretne bővebben tájékozódni a lökéshullám terápiát illetően, valamint bejelentkezne kezelésre, akkor azt javasoljuk, hogy látogasson el a kresak.hu weboldalra, ahol minden fontos információt megtalál egy helyen!