MagicHerb természetes krémdezodor

Manapság egyre többen fedezik fel, hogy mekkora szerepe van az egészségben és a tudatosságban annak, hogy milyen kozmetikumokat, anyagokat használunk bőrünkön. Ha te is a természetesség híve vagy, akkor azt javasoljuk, hogy cseréld le hagyományos izzadásgátlódat egy természetes összetevőket tartalmazó dezodorra.

Krémdezodor, amely a természetesség jegyében született és a legérzékenyebb bőrre is alkalmazható! Az átlag dezodor helyett mindenképp érdemes egy természetesebb alternatívát alkalmazni. Ennek oka, hogy a hagyományos dezodorok pórus-összehúzó hatással rendelkeznek, így megakadályozzák, hogy a nyirokrendszer el tudja végezni a munkáját és kiürítse a méreganyagokat. Emellett a bőr átereszti a különféle anyagokat, ami azt jelenti, hogy amit rákenünk, azt be fogja szívni, tehát a dezodorban található méreganyagokat is. A dezodort jellemzően csak a nap végén szoktuk lemosni, így ez idő alatt bőven van idő a felszívódásra és arra, hogy akár a szövetekbe is bejussanak a méreganyagok. Jelenleg is folynak kutatások, melyek azt igyekeznek feltárni, hogy a mellrák és a nők dezodor használata között van-e valamilyen kapcsolat.

Mit tehetsz, ha szeretnéd elkerülni a méreganyagokat és valamilyen természetes alternatívát keresel, ami megakadályozza a kellemetlen illatokat? Válaszd a MagicHerb természetes krémdezodort, amely természetes anyagokat tartalmaz és alumínium-mentes. Az izzadás a test természetes méregtelenítő folyamata, így nem túl okos dolog napi szinten megakadályozni. A természetes, bio dezodor természetes módon fertőtlenít, annak érdekében, hogy ne alakuljon ki kellemetlen szag. A gyógynövények garantálják a kellemes illatot. Bővebb információkért látogass el a magicherb.eu webáruházba, ahol a terméket is megtekintheted!