Magasnyomású mosó online rendelése

A hidegvizes nagynyomású mosók csak a dugattyús szivattyú által biztosított víznyomást használják. Használhatók vegyszeres tisztítószerekkel, és a legtöbb tisztítási műveletet elvégezhetik, beleértve a szennyeződések eltávolítását.

Magasnyomású mosó rendelhető a citidepo.hu weboldalon, tehát nézzen be hozzánk és itt mindent megtalál amit a magasnyomású mosokról tudni kell. A hidegvizes nagynyomású mosók sikeres felhasználásának helyzete sokféle, a hobbi és a háztartási felhasználástól az ipari és professzionálisabb felhasználásig. A melegvíz/gőz nagynyomású mosók kazánnal vannak ellátva, amely egy tekercsen keresztül felmelegíti a dugattyús szivattyúból kilépő vizet. Szénhidrogénekből vagy növényi és állati eredetű vegyületekből származó zsír és olaj eltávolítására szolgálnak, mivel a magas hőmérséklet megkönnyíti az olajos szennyeződések oldódását. A melegvizes nagynyomású mosókat számos ágazatban használják, például a műszaki mezőgazdaságban, az élelmiszeriparban és az általános iparban, és kiváló megoldás gépek, szerszámgépek, motorok és szállítóeszközök tisztításához. Kiváló eszköz a dolgok és a környezet fertőtlenítésére is.

Valamennyi magasnyomású mosó, legyen az hideg vagy meleg vizes, képes azonos típusú eredmény elérésére, azaz a felület tisztítására. Ezért egyértelmű, hogy mivel az eredmények megegyeznek, a melegvizes gépeknek kevesebb mosószerre és/vagy nyomásra van szükségük, mivel a hő fontos lesz a részecskék közötti molekuláris kötés aktiválásának. Ezenkívül, ha hideg vizet használunk a zsírfolt eltávolítására, az eredmény főleg sok hidrogénezett mikrorészecske létrejöttét eredményezi, amelyek viaszhoz hasonlóan az egész felületen szétszóródnak. A hideg vizes mosóknak azonban vannak más előnyei. További információkért keresse fel a citidepo.hu-t.