Lombházak luxus kivitelben

A hétvégi kikapcsolódás nem maradhat el az életünkből és mindenkinek jól esik néha kicsit kiszakadni a város zajából és egy csendes, természetközeli helyen eltölteni pár napot. Magyarországon elsőként épült lombházak tökéletes kikapcsolódást nyújtanak a párok számára.

Lombházak bérelhetők a www.treehouses.hu weboldalon. A lombházak 4 csillagos szálloda felszereltségével rendelkeznek, lakosztály méretben, amelyek tökéletesen alkalmasak a pihenésre, kikapcsolódásra. Összesen négy lombház épült, amelyek az év minden napján a rendelkezésünkre állnak. A házakat két személy részére tervezték, luxuskivitelben. Olyan szálláshelyek, ahol mindent megtalálunk amire csak szükség lehet egy tökéletes, csendes hétvégéhez. A tervezés során az volt az egyik legfontosabb szempont, hogy minden vendég számára különleges élményt nyújtson az itt eltöltött idő. Úgy vannak berendezve, hogy minden igényt kielégítsenek. A házakban fürdőszoba, külön wc, minikonyha, minibár, nagy sebességű WIFI, nagy képernyős FULL HD TV, terasz, kétszemélyes jakuzzi és egy közös használatú panoráma szauna várja az ide látogatókat. A házak gyönyörű környezetben épültek és a környéken sok a látnivaló.

A lombházakat tavak veszik körül a Bükk Nemzeti Parkban, ahol a De la Motte kastély is megtekinthető. Ha egy nyugodt, stresszmentes hétvégére vágyik egy festői környezetben, akkor töltsön el néhány napot párjával az egyik lombházban. Látogasson el Ön is a www.treehouses.hu weboldalra és tudjon meg többet a lombházakról. Abban az esetben ha bármilyen kérdése lenne, le szeretne foglalni egy házat egy hétvégére, akkor hívja a +3620618900-ás telefonszámot, vagy írjon emailt az info@treehouses.hu e-mail címre és az itt dolgozók, minden kérdésére örömmel válaszolnak majd.