Legyen gondtalan a Ferihegy parkolás!

A reptéri utazás némileg körülményes lehet, hiszen nem csak magát az utazást kell megszervezni, hanem a reptérre való kijutást is. Többféle opció körül lehet választani, de a legegyszerűbb mégiscsak az autóval való kijutás. Ez esetben viszont gondoskodni kell arról, hogy amíg távol van, addig az autó biztonságos helyen parkoljon.

Ferihegy parkolás tökéletes opció, ha szeretné kényelmessé és egyszerűvé tenni a reptérre való kijutást. A parkoló közvetlenül az M0-ás lehajtó és a reptér közvetlen közelében található, így rendkívül egyszerű megközelíteni. Az utazás időtartama alatt végig biztonságban tudhatja autóját, ugyanis a parkoló körbe kerített, HD kamerákkal megfigyelt és éjjel-nappal őrzött. A kocsikulcs is végig biztonságban van, mivel egy olyan széfben tárolják a szakemberek, mely rendőrségi riasztóval védett. Szükség esetén mozgássérült parkoló is rendelkezésre áll. Miután az autót leparkolta, a szakemberek egy transzfer autó segítségével a Ferihegy 2A vagy 2B terminálokhoz szállítják különösebb extra díj igénybevétele nélkül.

Természetesen a Nemzeti Reptéri Parkoló minden egyes gépjárműve és munkatársa rendelkezik a szükséges engedélyekkel, melyek elengedhetetlenek a személyszállításhoz. A parkolóban rendelkezésre állnak beltéri zárt parkolóhelyek, valamint különálló, úgy mondd exlusive kis garázsok is. A szakemberek olyan extra szolgáltatásokat is tudnak biztosítani, mint a bőrönd fóliázás, illetve a méretek és a súly ellenőrzése, a gépkocsi komplett külső-belső takarítása, lámpapolír, klíma tisztítás és szélvédőjavítás. A szolgáltatások összegét készpénzben vagy bankkártyával is kiegyenlítheti. Bővebb információkért látogasson el a nemzetiparkolo.hu weboldalra, ahol minden fontos információt megtalál egy helyen!