Leguánok, amik lángolnak – azaz a Lángoló Leguánok tűzzsonglőr társulat

A tűzzsonglőr produkciók ma már egyre több rendezvény részei. Gyakorlatilag olyan, mintha az emberek újra felfedezték volna ezeket a látványos produkciókat. Nem csoda, hisz a tűzzsonglőr bemutatók gyakorlatilag majdnem mindenki számára elérhetővé váltak.

Tűzzsonglőr produkció hallatán sokan a tehetséges tűzzsonglőrökre asszociálunk, akik nem mindennapi módon képesek bánni a tűzzel. A látványos előadás könnyen leköti kicsik és nagyok figyelmét egyaránt. Magyarország egyik leghíresebb tűzzsonglőr társulata a Lángoló Leguánok. A társulat tagjai hosszú évekig gyakoroltak, hogy a lehető legbiztonságosabb és egyben leglátványosabb produkcióval tudjanak a közönség elé állni. A társulat 2005-ben alakult és azóta kápráztatja el közönségét a látványos előadásokkal. Továbbá nagy hangsúlyt fektettek arra, hogy a különféle csomagok létrehozása során az eseményhez illő koreográfiát dolgozzanak ki. Például az esküvőkre, gyereknapokra, magánrendezvényekre.

A csomagok továbbá különféle pénztárcáknak is megfelelnek. Vannak egészen exkluzív, komoly összegbe kerülő produkciók, melyek a nagy eseményekre lettek létrehozva. Viszont tisztában vannak azzal is, hogy az átlagember nem rendelkezik olyan bő költségkerettel, hogy megfizessen egy ilyen exkluzív csomagot, éppen ezért kisebb költségvetésű csomagok is várják az érdeklődőket, amik közel olyan látványosak, mint a nagyobb csomagok. Így szülinapok, esküvők, de akár házi bulik látványos része lehet a tűzzsonglőr produkció. Bővebb információkért látogasson el a leguanok.hu weboldalra, ahol a csomagokat is megtekintheti, valamint tűzzsonglőr produkció rendelés vagy kérdés esetén elérhetőséget is találhat.