Led mélysugárzó állmennyezetbe való alkalmazásra

Ma már egyre több otthonban találkozhatunk dekor fényekkel, melyek nagy mértékben megemelhetik a helyiség hangulatát. Amennyiben az Ön számára szimpatikusak ezek a megoldások, akkor tartson velünk.

Led mélysugárzó nagy választékban megtalálható a honlapunkon. Keressen fel bennünket és válogasson az igényének megfelelően, illetve kérje ki a hozzáértőink véleményét, hogy az Ön számára mi lenne a legjobb megoldás. A mélysugárzók állmennyeztbe süllyeszthető változtatható színhőmérsékletű Led mélysugárzók. Ezeknél a Led mélysugárzóknál is találhatunk olyan fajta elemeket, melyek zónákra bonthatóak, illetve távirányítóval irányíthatóak. Ez az egyik legnagyobb előnyének nevezhető ennél a fényforrásnál. Nincs is másra szükségünk csak egy távirányítóra és máris szabályozhatjuk azokat a fényforrásokat, melyeket hozzá programoztunk. Még igazán praktikusnak bizonyulhat az is, hogy nem kell helyiségenként újabbnál-újabb távirányítót alkalmaznunk. Elegendő csak a kívánt zónára programozni és egy távirányítóval a szobát, a konyhát, vagy éppen az irodánkat is vezérelhetjük.

Továbbá azt is el kell mondani, hogy nem csak zónákra, de akár teljesítmény szerint is felbonható, hogy miket szeretnénk irányítani egy távirányítóval. Vagyis egy zónán belül akár több mélysugárzó is irányítható. Melyek a rádiófrekvencia segítségével irányíthatóak. Az így vezérelt lámpákat nem csak színhőmérséklet, de fényerő szerint is irányíthatjuk. Attól függetlenül, hogy már kialakítottunk zónákat, azok mindig felbonthatóak, illetve újra összekapcsolhatóak. A lámpák színeit annak függvényében, hogy milyen napszakban, vagy akár hangulatban vagyunk, úgy változtathatjuk meg kedvünk szerint.