Laser x lézerfegyver szett 6 éves kortól!

Elérkezett az igazi szórakozás pillanata. A Laser x lézerfegyver szett az a játék, amely valóban izgalmas és feledhetetlen játékélményt nyújt a család minden tagja számára, legyen szó a gyerekekről vagy a szülőkről.

A Laser x lézerfegyver szett nem sokban különbözik azoktól az élmény parkokban is megtalálható szórakoztató lehetőségektől, amikor is a csapatok egymás ellen harcolnak lézer fegyverekkel és a vevőegységekkel. Fantasztikus kikapcsolódási lehetőség ez az egész család számára, hiszen a szülők és a gyermekek küzdhetnek meg egymással a csatatéren. A szett tartalmazza a Laser X fegyvert és a vevőegységet, amely fényjelzést ad a találat során. Akár 60 méteres távolságban is sikeresen eltalálhatjuk ellenfelünket, hiszen ennyi a hatósugara a vevőegységnek. A játékosok akár fejhallgatót is csatlakoztathatnak a mellkasukra erősített vevőegységhez, amely a  sztereó hangzást biztosítja a játék közben. A Laser X a szabadtéri játékok legújabb generációja, amely megmozgatja a gyerekeket. Nagyszerű lesz azt látnia szülőként, hogy a gyerekek már nem a képernyők előtt akarnak ülni egész nap.

Amennyiben olyan beltéri vagy kültéri játékot keres, amelyet a gyerekeivel együtt játszhat, a lézeres fegyverek ideális választást jelenthetnek. A piacon sokféle lézerfegyveres játék található, amelyek megnehezítik a gyerekek számára tökéletes játék kiválasztását. Emellett számos olyan funkciókkal is el vannak látva, amelyet szem előtt kell tartania, mielőtt játékot vásárolna, például a pontosság vagy a lövési távolság. A Laser X lézerfegyver szett kimagasló minőséggel és színvonalas játék élménnyel rendelkezik, így az Ön családja sem csalódhat benne. Válassza ezt a minőségi játékot pénztárca kímélő áron és szórakozzon kedvére az egész családdal!