Italwax rendelés a legjobb helyről

A szőrtelenítő italwax gyanta arc- és intim gyantázáshoz készült gyöngyökből áll. Tápanyagban gazdag, hidratáló shea vajjal és E-vitaminnal formulázva segít kondicionálni és megnyugtatni a bőrt. A gyantagyöngyök gazdaságos választást jelentenek a forgalmas gyantastúdiók számára.

Italwax rendelés várja a probeauty.hu weboldalon, tehát keressen fel minket és megtalálhatja a teljes gyantagyöngy kínálatot az árakkal együtt és ha tőlünk rendel, akkor villámgyors kiszállításra is számíthat. Ideális vékony és közepes szőrre, normál és száraz bőrtípusra. Rugalmas tulajdonságokkal rendelkezik, hogy maximalizálja a szőrhöz való tapadást, de nem a bőrhöz. Alacsony lángon gyorsan megolvad. Olasz gyártású és bőrgyógyász által tesztelt termékeinket kedvező áron megvásárolhatja. Öntsön gyöngyöket a gyantamelegítőbe helyezett fémdobozba, és állítsa a hőt közepesre körülbelül 30 percig. A gyantának el kell kezdenie lágyulni az oldala körül. Ne olvadjon meg teljesen. A teszteléshez mártson egy applikátort egy dobozba, amelynek sűrűnek kell lennie, és egy nem olvadt gyantából álló középső szigettel kell rendelkeznie. A bőr megtisztítása után vigyen fel bőséges mennyiségű keménygyantát a bőrre a szőr növekedésével ellentétes irányban. Gyorsan eloszlatva hozzon létre egy réteget, és hagyjon egy fület alul a gyanta lehúzásához. A gyanta másodpercek alatt megszárad. Távolítsa el úgy, hogy a bőrt feszesen tartsa, és a szőrnövekedéssel ellentétes irányban húzza ki az alján lévő fülből, majd tartsa a bőr közelében.

Minden alkalommal, amikor gyantázó találkozóra indul, ugyanaz a történet. Rendetlen forró gyanta várja, makacs csíkok, amelyek nem lazulnak el, és égető fájdalom. Nos, ez mindjárt megváltozik. A gyantázás valójában egy problémamentes, viszonylag fájdalommentes élmény is lehet, és nem is viccelünk! Ezt a gyantagyöngyöknek köszönhetjük. Amennyiben többet tudna meg erről keresse fel a probeauty.hu weboldalt.