Horvátországi nyaralás kedvező áron!

Horvátország az utóbbi években egyre népszerűbb. És jó okkal! Ez az a hely, ahol csodálatos klímát talál, évente több mint 2500 órányi napsütéssel, gyönyörű kulturális városokkal, festői kikötőkkel, lenyűgöző természettel és több száz szigettel. És akkor még nem is említettük a horvát tengerpartot: Európa legszebbjét! Repüljön velünk a csodálatos Horvátországba!

Horvátországi nyaralás vár mindenkire az invia.hu weboldalon, tehát nézzen be hozzánk még ma és tekintse meg ajánlatainkat hogy megtalálja azt, ami leginkább megfelel önnek. Lehet, hogy Horvátország nem az első hely, amire gondol amikor a napsütéses nyaralás jut eszébe, és ennek ellenére a tengerpart lenyűgözően gyönyörű. És a nagyszerű dolog az, hogy mivel a legszebb városok közül sokan vannak a part mentén, ez indokolja az utat ide! Az autóban töltött nap után frissítő úszásra indulhat a kristálytiszta vízben. Ha valami aktívabbat szeretne, az Adriai-tenger tökéletes búvárkodáshoz, lovagláshoz vagy sárkányhajózáshoz. Amint megérkezik Horvátországba, érzi az ország gazdag történelmét. Az ősi romok, épületek és kastélyok között találja magát. Fiumében fel lehet mászni az 550 lépcsőn a Trsat várhoz.

Ezután meglátogathatja a világ legjobban megőrzött római palotáját Splitben. Zára és Dubrovnik híres gyönyörű, történelmi városközpontjairól. Dubrovnik régi központja még az UNESCO Világörökség része is. A csodálatos horvát tengerpart mellett az országban több mint 1200 sziget található. Némelyik nem nagyobb, mint egy szikla, de érdemes meglátogatni. Minden szigetnek megvan a maga jellege: így a természet szerelmesei gyakran Plavnikba, Susacba vagy Kornatiba mennek. Amennyiben többet tudna meg Horvátországról és az ajánlatainkról nézzen be az invia.hu weboldalra.