Építési felvonók bérbeadása és értékesítése

Csapatunk építési lifteket ad bérbe és értékesít állandó és ideiglenes alkalmazásokhoz. Hatalmas építési felvonó-kölcsönző flottát tartunk fenn, amely különböző típusú berendezéseket tartalmaz szállításra és telepítésre bárhol az országban.

Építési felvonók széles kínálata várja majd a gedalift.hu weboldalra látogatva, ezért kattintson ide még ma és tekintse meg építési felvonó kínálatunkat, hogy megtalálhassa azt, amely minden igényének megfelel majd. Az általunk általában bérbe adott építési felvonók lehetnek egy- vagy több ikerketreccel, amelyek függőlegesen mozognak a toronyszakaszok mentén, még a legmagasabb szerkezetek esetében is. Az árbócrészeket 25 vagy 30 méterenként rögzítik a szerkezethez vagy az épülethez egy szabványos vagy speciálisan tervezett kötéssel látják el. Az ikerliftek kocsijai önállóan működhetnek, miközben ugyanazokat az árbócrészeket használják. Ez kiküszöböli vagy csökkenti a liftek várakozási idejét, miközben embereket és anyagokat mozgat, és javítja a termelékenységet. Építőipari felvonóinkban motort, féket és hajtóművet használunk fogaskerék-rendszerrel, amely különböző sebességgel mászik fel az árbócszakaszokon. Az emelési sebesség a felvonó típusától és méretétől függően változik. Az építési felvonók számára olyan lifteket kínálunk, amelyek akár 300 láb/perc sebességgel is képesek haladni.

Építési felvonóink nagy része változó frekvenciájú hajtásokkal (VFD) van felszerelve. A VFD felvonók sokkal simább menetet biztosítanak, és jelentősen csökkentik a mechanikai meghibásodás esélyét a munkadarabok kopása miatt. A VFD-k kivételes szintezési pontosságuk miatt kiküszöbölik az emelő fel-le „kocogását” is. Amennyiben még ennél is több információt és részletet tudna meg felvonóinkról, nézzen be még ma a gedalift.hu weboldalra.