Hogyan igényelhetünk vonalkódot a saját termékünkre?

Magyarországon és egész Európa szerte a kereskedelmi forgalomban a GS-1vonalkód szabvány szerint járnak el. A teljes kínálatunkat megtekintheti a www.webshop.vonalkod.eu weboldalára látogatva, ahol kedvére válogathat a több száz vonalkódnyomtató, címkenyomtató közül.

Vonalkód lehetőséget nyújt arra, hogy megkülönböztessük a termékünket más hasonló terméktípusoktól, illetve ez által a szabványoknak megfelelően járunk el és így egyre szélesebb körben értékesíthetjük azokat. Amennyiben rendelkezünk egy egyedi termékkel, akkor igényelhetünk egy saját vonalkódot. Ezt megtehetjük akár online, a GS1 Magyarország honlapján található regisztrációs felületen. Majd ezt követően ki kell választanunk, hogy milyen cégprefixet szeretnénk, annak függvényében, hogy hány különböző termékhez szeretnénk igényelni. Amennyiben 100 különböző fajta termékkel rendelkezünk, akkor 10 jegyű lesz a cégprefix. Ahogy növekszik a termék mennyiség, úgy csökken a cégprefix jegyének száma, pl. 1000000 különböző terméknél csak 6 számjegyből fog állni a cégprefix. Amennyiben megtörtént a regisztráció és a szerződéskötés, akkor ezután már megjeleníthetőek lesznek a vonalkódok jelképes formában.

Az egyszeri regisztrációs költség kb. 35000 Ft+áfa. A későbbiekben pedig 12 havonta kell fizetni az alaplicensz díját, amely 17000 Ft+áfa körüli összeg. Amennyiben egy megbízható cégre van szüksége, akkor keresse fel a Computer és vonalkód technika bt.-t. A vállalatunk már 19 éve foglalkozik vonalkód technikával így garantáltan a legjobb szakértelemmel rendelkezzünk és minden igényét kielégítsük. Elérhetőségink a +36 30 9929140- es telefonszámon vagy írhat a vonalkod@vonalkod.eu e-mail címre.