Felújítás Budapesten kulcsra kész állapot

Szeretné a régi lakását felújítani, a jelenlegi folytonosan tatarozásra szorul?  Akkor a legjobb, ha egy olyan vállalkozót keress, akik minden területen helyt állnak, mindezt kedvező árakon.

Felújítás Budapesten a www.felujitasportal.hu által. Mi minidig előre egyeztettet időpont és árajánlat készítése után kezdünk a munkálatokhoz, melyet igyekszünk minél jobban az Ön igényei szerint elvégezni. A csapatunk teljes felszereltséggel rendelkezik, így bármilyen munkálatot eltud végezni. Legyen szó régi elvetemedett ablakokról, ajtók cseréjéről, mi azt is megoldjuk és helyette fém vagy faszerkezetes ablakokat illesztünk be. Amennyiben a lakásban parketta található, akkor azt szükség esetén újra rakjuk, csiszoljuk, vízszintbe hozzuk és kifényezzük. Abban az esetben, ha nagyon sérült, akkor laminált vagy fa utánzatú padlózatra cseréljük. A régi lakásoknál általában a fürdőszobák jelentik a legproblémásabb részt. Ám számunkra nem jelent gondot azok újra csempézése, az elavult vezetékek újra húzása vagy éppen a régi fémkádak cseréje.

Amennyiben arra van szükség, akkor az egész lakás elavult vezetékeit újra húzzuk. A lakásában lévő bútorok is cseréjét is elvállaljuk, megtervezzük és el is készítjük az Ön igényei szerint. Amennyiben a felújítandó lakás magas beltérrel rendelkezik, akkor a tér nyújtása érdekében fa vagy fém szerkezetű galériák építését is vállaljuk. A galériák kiépítése azért bizonyul jó választásnak, mivel nagyban megnövelhetjük a lakás értékét, illetve a hasznos négyzetméter száma is egyben. Továbbá fűtésrendszer cseréjét és felújítást is vállaljuk. Amennyiben felkeltettük érdeklődést keressen bennünket a +36 30/343-94-87 telefonszámon, illetve az info@felujitasportal.hu e-mail címen.