Háztartásigép szerelő a Whirlpool szervizből

Sajnos Magyarországon a szerelőknek nem feltétlenül van jó híre. Talán ez az egyik ok, amiért az emberek többsége, inkább lecseréli elromlott műszaki eszközeit, minthogy megjavítsa azt.

Háztartásigép szerelő – manapság az emberek a szerelőkkel is kezdenek úgy lenni, akárcsak a fodrásszal, a kozmetikussal vagy a gumissal. Vagyis a rokonoktól, barátoktól, ismerősöktől kérnek véleményt, az ő ajánlásaik alapján keresnek fel szerelőt. Ez alapvetően egy jó módszer, azonban amikor kifejezetten egy márka szerelőt keresünk, akkor már nem olyan egyszerű a helyzet. Sok szerelő igyekszik némi hasznot keresni a megrendelőn, amivel az a baj, hogy a szerelő szakma jó hírnevét is rombolják. A budapesti Whirlpool szerviz szerelőgárdája a korrektséget és a tisztánlátást tartja szem előtt, így nem hasra ütés által mondanak árat, hanem szigorúan fix árakkal dolgoznak. A javítás megkezdése előtt tájékoztatják a megrendelőt a pontos árakról, valamint a munka kezdetéről, idő tartalmáról és a garanciáról. Weboldalukon a szervizbudapest.hu weboldalon bővebb információkat találhat az árakról.

Továbbá a szervizbudapest.hu weboldalra ellátogatva megtekintheti azokat a termékkategóriákat, amiknek a szerviz elvállalja a javítását. Ezenkívül a weboldalon feketén-fehéren le vannak írva az árak, így tisztán láthatja a javítás anyagi vonzatát. A szerviz 1991-ben jött létre és azóta évről-évre bővült az általuk javított márkák köre. 2015-ben a Whirlpool is a paletta részese lett, így azóta az ilyen márkájú termékeket is szívesen fogadják és legkiválóbb szaktudásuk alapján igyekeznek megjavítani. Bővebb információkért látogasson el a szervizbudapest.hu weboldalra, ahol az árakat és a termékkategóriákat is megtekintheti, valamint elérhetőséget is talál.