Hatékony megoldás derékfájdalom ellen

A derékfájdalom számos embert érintő panasz. Sokszor mindössze egyetlen rossz mozdulat következtében alakul ki. Olykor viszont más betegségek kísérő tüneteként van jelen. A pontos diagnózis megismeréséhez érdemes szakorvosi kivizsgáláson részt venni.

Derékfájdalom ellen többféle alternatíva áll rendelkezésre. Vannak, akik fájdalomcsillapító kapszulákat szednek, azonban ezek csak a felszívódást követően fejtik ki hatásukat. Emellett idővel könnyen gyomorégést okozhat az állandó gyógyszer használat. Emiatt érdemes inkább egy olyan fájdalom- és gyulladáscsökkentő készítményt alkalmazni, mely valóban gyors enyhülést hoz. Ilyen a Dolixir, amely praktikus spray kialakításának köszönhetően bárhol egyszerűen alkalmazható. További nagy előnye, hogy így nem kell étkezéshez kötni a használatát. Egy időben akár több területen is egyszerűen használható. Az adott területre kell permetezni, majd bemasszírozni a bőrbe. Kizárólag természetes hatóanyagokat tartalmaz, ezért teljes mértékben biztonságos használata, amelyet a szigorú gyártástechnológia is biztosít. Az összetevők teljes mértékben biztonságosak, ugyanis nem tartalmaz olyan káros anyagokat, mint a szintetikus illatanyagok, tartósítószer vagy alkohol.

A derékfájdalom lehet valamilyen betegség tünete, de gyakran csak egy rossz mozdulat vagy a helytelen testtartás okozza a panaszokat. A gerinc megóvása érdekében az állómunkát és az ülőmunkát végzőknek egyaránt figyelmet kell fordítaniuk a derék és a gerinc egészségére. A gyakori testhelyzet változtatás nagyon hasznos lehet. Emellett az ergonomikus munkakörnyezet kialakítása is nagyon hasznos, home officeban is. A napközbeni séta szintén nagyon hasznos lehet. Emellett a test naponta többszöri átmozgatása is ajánlott.