Hatékony hajeltávolító eszközök

Az eldugult csatornákért legtöbbször a haj a felelős, különösen a fürdőszobákban. A vékony hajszálak képesek bejutni a mosogatóba és a kádba, ami végül a csatlakozócsövek dugulásához vezethet. De mivel a legjobb hajeltávolító tisztítószerek mindegyikét úgy tervezték, hogy ugyanazt a célt érjék el, fontos, hogy ennek elérésére összpontosítsunk, és meghatározzuk, hogyan működik a hajeltávolítás.

Hasznos infók itt, tehát ne habozzon, nézzen be ön is hozzánk ha többet szeretne megtudni arról, hogy hogyan távolíthatja el a hajat a lefolyójából még mielőtt az dugulást okozna. Bár az összes eldugult csatorna nem oldható meg vegyszerekkel, a haj okozta dugulás hatékonyan megoldható egy olyan kémiai lefolyó tisztítószerrel, mint a Green Gobbler. A kézi tisztítószerektől eltérően nem alapozik a fizikai erőfeszítésekre amikor a dugulásra kerül a sor. A mosószert csak a lefolyóba kell önteni, és a legjobb eredmény érdekében hagyja, hogy éjjel működjön. A vegyi anyagok odaragadnak a hajszálakhoz és folyékony formába törik azokat, ami könnyen áthatolhat a csöveken. Bár egyes kémiai lefolyótisztító szerek maró hatásúak, a termék egyáltalán nem károsítja a csöveket és végtelenül biztonságos is egyben.

A kézi mosószer több erőfeszítést igényel, de nem mérgező és általában megfizethető megközelítés. Ha azonban zsíros hajjal szembesül, észrevehető, hogy a vegyi tisztítószer a legjobb megoldás. A biológiailag lebomló vegyi mosószer könnyen és hatékonyan feloldhatja a dugulást a környezet károsítása nélkül. Nehéz lesz megfizethetőbb és könnyebben használható szennyvíztisztítót találni, mint a csőgörény. Használatához egyszerűen helyezze be a csővezetéket a lefolyóba, amíg meg nem találja a dugót. A termék egy hajlítható műanyagból áll, amely képes eltávolítani a cső p-csapdájában lévő legmakacsabb dugulást is.