Használj Cleanne mosószert és szabadulj meg a foltoktól!

A Cleanne elhozza a zöld forradalmat a takarítás, tisztítás terén. A Cleanne tisztítószerek természetes hatóanyagú szuperkoncentrátumának köszönhetően a takarítás is lehet zöld, környezettudatos. A káros vegyszereknek, a gumikesztyűnek és a szellőztetésnek búcsút inthetsz! Ezek nélkül is tisztává teheted otthonod!

Mosószer, amely természetes, nem árt sem a környezetnek, sem egészségednek. Létezik ilyen? A válasz igen, méghozzá egy hazai termék formájában! A pH semleges Cleanne folyékony mosószer koncentrátum vízlágyító hatású természetes tisztítószer. Akár fehér, akár színes ruhákat szeretnél tisztává varázsolni, a Cleanne folyékony mosószer mindenképp jó választásnak bizonyul. A Cleanne mosószer nem szappanalapú, ami azért előnyös, mert technikai aláöltözők és mosható pelenkák tisztítására is alkalmas, nem kell attól tartani, hogy a ruha pólusait eltömíti. A Cleanne folyékony mosószer gazdaságosabb választás a hagyományos mosószerekhez képest, mivel fele annyi mennyiség is elég. Áztatás nélkül, a megszokotthoz képest hidegebb vízben is igazán hatékony.

A fentieket alátámasztandó egy egyszerű példával élve, két liter Cleanne mosószer koncentrátum összesen négy liter hagyományos mosószernek felel meg. Mindössze egy kupaknyi Cleanne mosószert kell felhasználni egy öt-hét kilogrammos mosógépbe. A gazdaságos felhasználás érdekében, ha a mosógép félig van pakolva, akkor csak fele annyi, tehát fél kupak Cleanne mosószert kell felhasználni. Ha szeretnél környezettudatosabbá válni, akkor ideje a mosás terén is zöldebbé válni! A Cleanne mosószer gyengéd a bőrhöz, azonban a szennyeződésekkel szemben kíméletlen. Bővebb információkért azt ajánljuk, hogy látogass el a webshop.cleanne.hu webáruházba, ahol a terméket is megtekintheted!