Futómű beállítás az iparág legmodernebb eszközeivel

Ha futómű beállítást szeretne végeztetni autóján, akkor ne érje be kevesebbel, mint a legjobbakkal és vigye gépjárművét a Kovács Autó Szervizbe, ahol az iparág legmodernebb eszközeit használva végzik el a munkát a kiválóan képzett, nagy szaktudással rendelkező szakemberek.

Profi futómű beállítás szolgáltatás rövid határidővel! A Kovács Autó Szervizben rövid határidővel tudnak időpontot adni. Ha előre egyeztetett időpontra érkezik, akkor akár tizenöt perc alatt elvégzik a futómű diagnosztikát. Attól függően, hogy milyen eredményt kapnak a szakemberek akár egy óra alatt elvégzik a futóműbeállítást. A Kovács Autó Szerviz az iparág egyik legmodernebb berendezésével, a Hunter Hawkeye Elite futómű beállító berendezéssel rendelkezik. Ez egy háromdimenziós, teljesen integrált, dupla mérősíkos futóműállító rendszer. Ma ez az iparág legmodernebb eszköze. Ez még nem minden, ugyanis a szervizben található még egy Hunter Quick Check Futómű ellenőrző rendszer. Ennek köszönhetően akár egy perc alatt meg tudják vizsgálni a szakemberek a gépjárművet!

A legtöbb gépjármű esetében a futómű beállítás kizárólag az első tengelyen lehetséges, aminek oka, hogy a hátsó tengely geometriájának beállítását a hátsó tengely kialakítása nem teszi lehetővé. Ha valami hiba van a futóművel, akkor annak legegyértelműbb jele, ha egy gödrön vagy bukkanón áthajtva vagy kanyarodáskor az alkatrész felől kopogó hang hallható. A futómű kopogásának hátterében több ok is állhat, például a megnyúlt, átszakadt gumi alkatrészek a lengőkarokban vagy a rossz toronycsapágyak, kopott gömbfejek. Ha Ön is tapasztalja ezeket a problémákat vagy futómű beállításra van szüksége, akkor látogasson el a ka-autoszerviz.hu weboldalra, ahol bővebben tájékozódhat és elérhetőséget is talál!