Futárszolgálat által kézbesített csomagok

Manapság egyre többször vesszük igénybe különböző futárszolgálatok szolgálatát, mivel napjainkban fénykorát éli az online vásárlás. De az is egyre gyakoribb, hogy a szeretteink elköltöznek és csak ilyen módon tudunk számokra kedveskedni.

A csomagok épségben való kézbesítésének feltételi futárszolgálatoktól függően változhat. Amennyiben csomagot szeretnénk küldeni könnyedén, rendelhetünk futárt telefonon, vagy akár online a Mixpakk futárszolgálat honlapján. Amennyiben az internet segítsége mellett döntünk, és ezen módon rendelünk futárt, mindig ellenőrizzük le, hogy érkezett-e visszajelzés a megrendelésről. A Mixpakk futárszolgálat által küldött csomagok általában 1-2 munkanapot vesznek igénybe. Az ország minden pontjára küldhetünk csomagot gyorsan és biztonságosan. Amennyiben azt szeretnénk, hogy biztonságosan célba érjen a feladott csomagunk mindig figyeljünk a pontos cím megadására. Ha nem vagyunk tisztában a cím pontosságával, vagy közben megváltozott, a feladást követően még megváltoztathatja a kézbesítési címet.

Mindig fokozott figyelmet fordítsunk a küldemény becsomagolására. Amennyiben törékeny, vagy sérülékeny mindig tüntessük fel és a futár figyelmét is külön hívjuk fel rá. Mindig olvassuk el a futárszolgálat szabályzatát az előtt, hogy feladjuk a csomagunkat. Abban az esetben, ha olyan terméket, tárgyat tartalmazz a csomagunk, amely a futárszolgálat szabályzatában tiltólistán szerepel, akkor a futárszolgálatnak azt nem áll jogában kézbesíteni és a hatóságoknak is átadhatja. A Mixpakk tiltólistáján szerepelnek a fegyverek, dohánycikkek, kábítószer, állati tetemek stb. A feladott csomag kézbesítéséről mindig értesítést küldünk SMS-ben illetve e-mailben.