Fiús játékok online – játék fegyverek, puskák

Annak ellenére, hogy sok felnőtt kényelmetlenül érzi magát, ha a gyerekek fegyveres játékot folytatnak, ez ettől függetlenül megtörténik. Iskolánkban mostanában folyik a vita, hogy engedélyezni kell-e a fegyverjátékot, és ha igen, milyen paraméterekkel.

Játék fegyverek, puskák várják a jatek-webaruhaz.hu weboldalra látogatva, tehát nincs más hátra mint benézni hozzánk, ha az ön gyermeke is játékfegyverekre vágyik. Három kulcsfontosságú szempontot kell mérlegelnünk a döntés meghozatalakor: mi az, ami fejlődési szempontból megfelelő a gyerekek számára, milyen elvárások vannak jövőbeli iskoláikkal szemben, és mi történik jelenleg a szélesebb társadalmunkban. E három megfontolás, valamint az oktatók és a családok sokrétű perspektívájának egyensúlya miatt ez a téma nehezen átláthatóvá vált. Míg az iskolai adminisztrátorok azt látják, hogy egy ötéves gyerek egy botot fegyverré változtat, és megfenyegette, hogy lelövi és megöli osztálytársait, addig a kérdéses ötéves egy képzeletbeli játékot látott, amelyben úgy tett, mintha várőr lenne, és megvédte barátait, a királyt és a királynőt.

A gyerekek gyakran látják kedvenc szuperhőseiket vagy filmfiguráikat fegyvereket használva, valós és képzeletbeli fegyverekkel egyaránt. A kutatások azt is kimutatták, hogy nincs összefüggés a gyermekkori fegyveres játék és a későbbi fegyverhasználat között, hanem magasabb szociális kompetenciákkal van összefüggésben. A fegyveres játék csak az egyik oldala a gyerekjátéknak, és ezen keresztül a gyerekek kommunikációs és problémamegoldó készségeket sajátíthatnak el, valamint fejleszthetik fantáziájukat. További részletekért és játék fegyver rendelésért kedvezményes áron nézzen be még ma a jatek-webaruhaz.hu weboldalra és nem fogja megbánni.