Figyelemfelkeltő név, 800 lóerő: megérkezett a McLaren Senna sokak örömére

A McLaren nevezetű cég megtervezte, és megalkotta a legújabb gépjárművét, amely a Senna nevet kapta, és a világhírű Forma-1-es pilóta emlékét őrzi. A járműről tudni kell, hogy súlya 1,2 tonna, és 800 lóerő található benne, ám az ára nem alacsony. Nagyon kevés ember tudja magának megengedni, hogy a népszerű McLaren Senna nevű autót megvásárolja.

Figyelemfelkeltő név, 800 lóerő: megérkezett a McLaren Senna nevezetű szuper gépjármű, amely óriási sikernek örvend, hiszen sikerült úgy megalkotni, hogy a mindennapok során is jól használható legyen. A brit autó gyártással foglalkozó cég az Ultimate Series nevű járművet átnevezte Ayrton Senna névre, mert ezzel próbálta érzékeltetni, hogy mindenki szemét szeretnék kinyitni ezzel a modellel. A gyártás során a legnagyobb hangsúlyt a vezethetőségre, valamint a teljesítményre fektették. Sajnálatos módon a gépjárműből mindössze 500 példányt gyártottak, ezért mondhatni, hogy ritkán találkozhatunk McLaren Senna típusú autóval. Tudni kell, hogy a kocsik eladása során összegyűlt pénzzel a cég egy alapítványt támogat.

Látogasson el bátran a híres www.ka-autoszerviz.hu weboldalra, mert ezen az oldalon rengeteg érdekességet tudhat meg a McLaren nevű cégről, valamint az általa gyártott autókról. Nálunk megismerheti a világhírű jármű tulajdonságait, sőt még képeket is talál róluk. Ha kérdései merültek fel a témával kapcsolatban, akkor bizalommal tárcsázza a +36 62 554-013 telefonszámot, vagy írjon üzenetet a szerviz@kovacsauto.hu e-mail címre, és munkatársaink a lehető legrövidebb időn belül válaszolnak önnek. Garantált, hogy maximálisan elégedett lesz az általunk nyújtott információkkal, mert olyan dolgokat fog megtudni.