Fényvédő krém arcra és testre

A DRHAZI SUN LOTION 50+ egy olyan modern fizikai fényvédő krém, mely teljes mértékben természetes anyagokat tartalmaz. A készítmény összes összetevője ápolja és védi a bőrt, továbbá regenerálja is azt. Ha természetes, minőségi összetevőket tartalmazó fényvédő krémre vágyik, akkor válassza a DRHAZI SUN LOTION 50+-t.

Fényvédő krém – Alapvetően a modern fényvédő krémek egy alapkészítményből épülnek fel, amihez hozzáadott specifikus fényvédő komponenst adnak. Manapság a vásárlók számára az is fontos, hogy a kozmetikumok minél több természetes összetevőt tartalmazzanak. A DRHAZI SUN LOTION 50+ fényvédő krémben található mikronizált ásványi anyagok visszaverik a nap UV sugarait, így a fényvédő krém kiváló védelmet nyújt az UVB és UVA sugarakkal szemben. Ezenkívül a pigmentfoltok kivédésére is alkalmas, továbbá anti-age hatású. A DRHAZI SUN LOTION 50+ fényvédő krémben található növényi olaj, illetve kivonat komponensei sejtszintű védelmet biztosítanak. A mikronizált ásványi anyagok pedig fizikai védelmet nyújtanak, úgy, hogy visszaverik a nap UV sugarait.

A természetes antioxidánsok is hozzájárulnak a bőr védelméhez, például a vörösalga, a C-vitamin, a jerikói rózsa, a Totarol vagy a növényi E-vitamin. Ezenkívül a DRHAZI SUN LOTION 50+ természetes béta-karotin tartalma is magas, így a bőr természetes fényvédelmét kiválóan támogatja. A DRHAZI SUN LOTION 50+ fényvédő krém a felkenést követően nem hagy fehér foltokat, ahogy a hagyományos fényvédő krémek, mivel a legmodernebb bio transzparens fizikai fényvédőket tartalmazza. A DRHAZI SUN LOTION 50+ adagolása könnyű és gyorsan eloszlik a bőrön. Ha szeretné megvásárolni ezt a fényvédő krémet, akkor látogasson el a webshop.drhazi.hu weboldalra, ahol bővebben tájékozódhat a terméket illetően!