Eu domain regisztráció verhetetlen áron

A .eu domain név segítségével a szervezetek és a magánszemélyek online megmutathatják európai identitásukat. Hozzájárul a nagyobb online láthatósághoz és a változó fogyasztói igényekhez, fellendítve a digitális gazdaság növekedését. Bővebben erről weboldalunkon olvashat majd.

Eu domain regisztráció elérhető az awh.hu weboldalon, tehát ne habozzon, itt a helye nálunk, ha ön is eu domainnal rendelkező webhelyet hozna létre. Korábban az EU/EGT-országok lakosaira korlátozva, mostantól bármely uniós polgár regisztrálhat .eu domain nevet, bárhol is tartózkodik a világon. A .eu az Európai Unió (EU) országkód legfelső szintű domainje (ccTLD). A 2005. december 7-én elindított domain minden európai uniós székhelyű személy, cég vagy szervezet számára elérhető. Ezt 2014-ben kiterjesztették az Európai Gazdasági Térségre, miután a rendelet beépült az EGT-megállapodásba, és így minden Izlandon, Liechtensteinben és Norvégiában székhellyel rendelkező személy, vállalat vagy szervezet számára is elérhető. A TLD-t az EURid adminisztrálja, amely konzorcium eredetileg Belgium, Svédország és Olaszország nemzeti ccTLD-nyilvántartási üzemeltetőiből állt, majd később a Cseh Köztársaság nemzeti nyilvántartás-üzemeltetőjéhez csatlakozott.

2007 áprilisában hozzávetőleg 1,5 millió .eu domain került megújításra. Az EURid regisztrációs szoftver a DNS.be szoftveren alapul, és a domainek fizikai megújítása a regisztráció évfordulója hónapjának végén történik. Ez a folyamat különbözik az olyan kifinomultabb nyilvántartásoktól, mint a .com TLD és más, napi rendszerességgel működő ccTLD-k. Amennyiben többet szeretne megtudni az eu domain regisztrációkról és az árakat tekintené meg, mindenképpen keresse fel minket az awh.hu weboldalon. Weboldalunkra kattintva megtekintheti regisztrációs csomagjainkat és elérhetőségeinket is.