Domain regisztráció jó áron elérhető!

Az Internet Corporation for Assigned Names and Numbers (ICANN) kezeli a külföldi domain névrendszert. Ez egy non-profit szervezet, amely létrehozza és végrehajtja a domainnevekre vonatkozó irányelveket.

Domain regisztráció olcsón elérhető az awh.hu weboldalon, ezért mindenképpen nézzen be hozzánk, ha ön is elgondolkodott azon, hogy szüksége lenne egy profi domainre. Az ICANN engedélyt ad a Domain Name Registrars nevű cégeknek domain nevek értékesítésére. Ezek a domainregisztrátorok módosíthatják a domainnév-nyilvántartást az Ön nevében. A domain név regisztrátorok eladhatnak domain neveket, kezelhetik azok nyilvántartását, megújítását és más regisztrátoroknak történő átvitelét. Domainnév-tulajdonosként Ön felelős azért, hogy megmondja a regisztrátornak, hová küldje el a kérelmeket. Ön felelős a domain regisztráció megújításáért is. Jelenleg több mint 350 millió regisztrált domain név van, és naponta több ezren regisztrálnak. Ez azt jelenti, hogy az összes jót már regisztrálták, vagy hamarosan regisztrálják. Ez nagy nyomást helyez az új felhasználókra, hogy domainötletet adjanak ki webhelyükhöz.

Áthelyezhetem a webhelyemet egy másik domain névre? Igen, ez is lehetséges. A domain nevét a tárhelykiszolgálóra irányíthatja. Azt is megteheti, hogy mindkét domainnév ugyanarra a webhelyre mutasson. A keresőmotorok azonban duplikált tartalomnak tekintik, és ez hatással lesz a keresési rangsorolásra. El is adhatunk egy domain nevet? Igen, eladhatja a domain nevét. A domain nevek olyanok, mint a webes ingatlanok. Hatalmas kereslet van a jó márkás egyéni domain nevekre. A domain nevekkel való kereskedés több millió dolláros iparág. Mivel a domain nevek olyan olcsók, az okos vállalkozók mindig nagyszerű domain név ötleteket keresnek, hogy magukévá tegyék. További információkért nézzen be az awh.hu weboldalra.