Dr. Zsuffa Ákos – visszatekintés a Zsályaligeti élményprogramokra

Csaknem négy éve már, hogy Pécstől nem messze, Pogányhoz közel megépült a Zsályaliget élménypark és a négycsillagos hotel, amely remek szórakozási és kikapcsolódási lehetőséget biztosít a környékbelieknek is.

Dr. Zsuffa Ákos egyike a társtulajdonosoknak, örömmel emlékszik vissza azokra a pillanatokra, amikor útjára indult ez a fantasztikus beruházás. A 2016-os év egyike volt azoknak az éveknek, amikor is nagy izgalommal várták a vendégeket és az ide látogató környékbelieket is. Ebben az évben került megrendezésre harmadjára a „Táltos futás” is, amelynek kiindulópontja a zsályaligeti élménypark volt. A környék egyéb programjaihoz viszonyítva ez egy elég nagy létszámú rendezvénynek bizonyult, hiszen csak elérte Pogány lakosainak a számát a megjelentek száma. A falu legszebb területein történő rendezvény hét kilométeren vezette végig a versenyzőket és a nekik szurkoló nagyközönséget. Mivel a környéken nem volt hasonló jellegű rendezvény akkor is és most is nagyszerű fogadtatásban részesült az ott lakók és az önkormányzat részéről is. a természet közelsége, a napsütés és a kikapcsolódás mindenképp nyomott hagyott az oda látogatókban ebben az évben.

Azonban a 2016-os év nemcsak a „Táltos futás”-ről volt nevezetes, ami a zsályaligetet illeti, ugyanis itt került megrendezésre a Gyereknap 2016 és Nyílt nap is. Mondanunk sem kell mekkora sikert aratott a kicsikben a létesítmény állatparkja, de a további szórakozási lehetőségek is. Mindig előszeretettel emlékszik vissza az ember a boldog pillanatokra, nos Dr. Zsuffa Ákos a Zsályaliget élménypark és a négycsillagos hotel társtulajdonosa és a Pogányi lakosok boldogan pillantanak vissza a 2016-os évre, hiszen programokban és élményekben gazdag volt ez mindannyijuk számára.