Dr. Zsuffa Ákos – izgalmas élménypark Pogányban!

Egy igazán izgalmas és érdekes élménypark és szálloda épület Pogányban, Pécs környékén, amit Zsuffa Ákos építtetett. Az épület 20 embert foglalkoztatott, akik a 23 hektáros területre építettek egy szuper élményparkot gyerekeknek és családoknak.

Dr. Zsuffa Ákos élményparkja több szobával, konferencia teremmel, wellness részleggel és egyéb szórakoztató létesítményekkel várja az érdeklődőket, amiről többet tudhat meg a turizmus.com-on. Az élménypark egy jó lehetőség a családoknak és a gyerekeknek a kikapcsolódásra, hiszen vannak állatfarmok, van egy ügyességi quad pálya, valamint gyógyfürdő is azoknak, akiknek erre lenne szükségük. Amikor átadták az élményparkot Zsuffa Ákos elmondta, hogy a jövőben szálláshely-bővítést szeretnének, valamint étteremnyitást is a közelben, valamint szabadtéri színpadot, és a sportolási lehetőségeket is még jobban kibővítené. Az élménypark 23 hektáros területen fekszik, ahol jobbnál jobb szórakozási lehetőségek várják a kicsiket és nagyokat egyaránt.

Az élményparkban mindenképpen érdemes kipróbálni a szuper quad pályát, és a vadon élő állatokat is érdemes megtekinteni, valamint van egy trambulinpark és egy mezőgazdasági farm is, ahol inkább kisállatokat lehet megnézni. A nomád állatkert és a nád labirintus is mindenki előtt nyitva áll. Zsuffa Ákos elmondta, hogy a kalandparkhoz tartozik még egy 300 négyzetméteres épület is, amely napkollektorokat használ, tehát környezetkímélő. A 800 millió forintos beruházást 500 millió uniós támogatással vitték véghez. Amennyiben többet tudna meg erről és Zsuffa Ákos épületeiről mindenképp kattintson a turizmus.com weboldalra, és itt bővebb részleteket talál az élményparkról, annak létesítményeiről, valamint egyebeket is megtudhat amiket hasznosnak találhat.