Díszítő zselé online beszerzése egyszerűen!

Számos népszerű lehetőség létezik a műköröm díszítésre. Az egyik gyakori kérdés az, hogy melyik a legjobb? A válasz erre változhat attól függően, hogy mit keres a manikűrben. Az egyik újabb lehetőség, amely egyre népszerűbb és számos előnnyel jár, a zselés díszítés. A zselés dekoroknak számos szempontja van, amelyekkel tisztában kell lennie, ha érdekli őket. Bővebben ezekről weboldalunkon olvashat majd.

Díszítő zselé online elérhető mindenki számára a marilynails.hu weboldalon, tehát ne menjen messzire ha szuper és olcsó díszítő géleket keres, hiszen mi folyamatos akciókkal várjuk, díszítő zseléink pedig kiemelkedő minőségűek. A zselé díszítéseknek számos előnye van a hagyományos akrilokhoz képest. Egyrészt a zselés díszítések tartósabbak és tartósabbak. A tartósság egyedülálló abban, hogy a zselés kiterjesztések erősek és olyan sokáig tartanak, mint az akril körmök, de puhábbak és rugalmasabbak, ami lehetővé teszi a köröm hajlítását és engedését. Ez akkor hasznos, ha napi feladatokat próbál végezni, mivel megszűnik annak a veszélye, hogy kipattannak vagy felemelkednek a körömágyból. A zselés köröm másik jelentős előnye az akrilhoz képest, hogy nem igényel durva vegyszereket. Az akrilban lévő vegyszerek és ragasztók idővel nagyon károsítják a természetes körmöket. A zselé eltávolítása szintén nem jár fúrással és reszeléssel az áztatáson kívül. A zselés körmök egyszerűen eltávolíthatók acetonba áztatva.

Ha kíváncsi, mit kell tudni a zselés díszítésekről, hihetetlenül fontos részlet, hogy mennyi ideig tartanak. A zselés körmök általában két-négy hétig tartanak. Tudni kell azonban, hogy sok szakember nem javasolja két hétnél sokkal hosszabb ideig viselni, mivel nem tesz jót a természetes körmöknek. Amennyiben többet szeretne megtudni a díszítő zselékről és megtekintené az árakat, keresse fel bátran a marilynails.hu-t.