Csillár termékek alacsony áron online!

Akár olyan világítótestet keres, amely díszíti előcsarnokát, hangulatot teremt az étkezőben, vagy karaktert varázsol a ház bármelyik helyiségében, a csillárok a klasszikus tökéletes választást jelentenek! A csillár ideális választás abban az esetben, ha szeretné minőségi lámpatest által megvilágítani otthonát. Ráadásul ma már számos különféle típusú csillár kapható, így biztosan megtalálja otthonába a megfelelő darabokat!

Csillár rendelhető az egloshop.hu weboldalon, ezért látogasson el ide és tekintse meg a legjobb csillárokat olcsón, villámgyors kiszállítással! A mai modern, kortárs és átmeneti stílusok a lámpatest-tervek egyre bővülő skáláját kínálják. A stíluson kívül a csillár kiválasztásánál a három fő tényező a következő: méret/skála, fénykibocsátás iránya (csillanás kontra csillogás) és szabályozás (sötétítés). Ha valami túl nagy vagy túl kicsi, az aránytalan megjelenést eredményezhet a térben. A szoba közepén lógó 30″ magas csillár 8″-as mennyezettel rendkívül alacsonynak tűnik a térben, és furcsán fog kinézni. Ha túl kicsi terméket vásárol, az a darab eltörpülhet a helyiség mellett.

A következő módszerrel állítsa be a csillárt úgy, hogy az a szoba fókuszpontja legyen (ahol nincs asztal vagy pult fölé szerelve). Mérje meg a szoba hosszát és szélességét lábban. Adja össze ezt a két számot. A két szám összege legyen a csillár átmérője hüvelykben. Győződjön meg arról is, hogy a lámpatestből kiáramló fény nem vakító. Nincs annál rosszabb, mint egy étkezőasztalnál ülni, miközben egy fényes izzó ragyog az arcán. Milyen irányba halad a fény? Az izzók rejtettek vagy szabadon vannak? Ha az izzók szabadon vannak, fontolja meg egy dimmer hozzáadását a csillárhoz a fénykibocsátás szabályozásához. További információkért és rendelésért keresse fel az egloshop.hu weboldalt.