Csapj bele-társasjáték – kiváló esti program családoknak/barátoknak

Nincs is jobb annál, mint amikor este összegyűlik a család és közösen játszanak egy nagyot! Ebben a játékban nem csak az agytekervényeket kell felkészíteni, de a tenyered is!

Csapj bele-társasjátékegy játék, aminél nem csak a jó megoldások, de a gyorsaság is számít. A hosszú munkanap és az egész napi iskolában való punnyadás után a Csapj bele-társasjáték nagyszerűen felrázza az egész társaságot! A játék lényege nagyon egyszerű. Az adott téma megfejtéseit a leggyorsabban pacsizó játékos tudja elmondani. Ugyanakkor nem csak gyorsan kell pacsizni, hanem tudni is kell a megoldást, ugyanis a feladatok nem egyszerűek. A játék végén sem lehet henyélni, ugyanis, aki elfeledkezik a záró-pacsiról, az mindent elveszít a végén. A pacsit követően tíz másodpercen belül kell helyesen válaszolni. A kártya elolvasása után, szintén bele kell csapni a kártyába, így indul a kör! Mindig az csap a tenyérbe, aki tudja a választ! Ez az izgalmas játék biztosan sok vidám pillanatot fog okozni a családnak!

A játékot egyszerre négyen tudják játszani. Nem csak a családdal érdemes játszani vele, de a barátokkal is. A játék biztosan sok mókás pillanatot okoz és egy izgalmas versengés alakul ki a játékosok között. Akár kirándulásra, osztálykirándulásra is tökéletes játék. A Csapj bele-társasjáték megtekinthető a jatek-webaruhaz.hu weboldalon, ahol bővebb információk is találhatók, valamint meg lehet tekinteni további izgalmas, kiváló minőségű társasjátékokat. A Csapj bele-társasjátékot hat éves kortól ajánlják a gyártók. Az izgalmas játék fejleszti a gyorsaságot és közben gyors megoldásra sarkall. Egy kitűnő játék, amit minden család és baráti társaság számára egyaránt ajánlunk! Látogasson el Ön is a jatek-webaruhaz.hu weboldalra!