Budapest új építésű lakópark a 11 kerületben!

Vásároljon Kelenföld legjobb helyén új építésű lakóparkjában ingatlant! Budapest egyre jobban fejlődő 11. kerülete a természet kedvelői csábítja egyre jobban és nem véletlenül, hiszen számos zöldövezet és a környéken a Budai hegyek is megtalálhatók.

A Budapest új építésű lakópark kitűnő vásárlási lehetőségeket kínál mindenki számára, aki itt szeretne kényelmes, nyugodt és kiegyensúlyozott életet élni, köszönhetően a zöldövezetnek, a biztonságnak és a környéken megtalálható számos iskola, óvoda, üzlet, kávézó, étterem és orvosi rendelő is. A Kelenliget lakópark alápíncézett épületében saját parkolót biztosítunk, amely kamerával felszerelt, az itt lakók és a gépjárművek biztonsága érdekében. A mélygarázst a Fehérvári útról lehet egyszerűen megközelíteni, amely biztonságos biciklitárolóval is el van látva. A lakások klíma és redőny előkészítéssel vannak ellátva, de egyedi fogyasztásmérőkkel is fel vannak szerelve. A lakóházban megtalálható három lépcsőház is, hogy minél kényelmesebben és gyorsabban lehessen közlekedni, illetve a nap 24 órájában működő kamera rendszer biztosítja a biztonságot itt is.

A napfényes és tágas lakások hatalmas üvegfelületekkel rendelkeznek, amelyek letisztul alaprajzzal rendelkeznek az otthonosság érdekében. Amint meglátja azonnal beleszeret. A környék és az összes többi előny csak plusz, hiszen a legjobb minőségű építési anyagokból készültek a lakások, nagyon sok odaadással és megannyi tapasztalattal a beruházások területén, ezért garantáltan úgy vannak kialakítva, hogy minden igénynek megfeleljenek. Keresse kollégáinkat a +36 20 366 3660 telefonszámon vagy az info@kelenliget.hu email címen, mert készséggel állnak az Ön rendelkezésére is. Ne feledje, a lakások száma korlátozott, így minél előbb lefoglalja, annál biztosabb lehet benne, hogy nem viszik el az orra elől álmai otthonát.