Budapest új építésű lakások a legjobb kilátással

Minden új építésű ingatlan vásárlása esetén egy hosszú távú beruházásra gondolunk, hiszen senki sem szeret évente vagy kétévente költözni, csak ha nagyon muszáj. Ezért olyan nehéz döntést is hozni ezzel kapcsolatban, ugyanakkor nem szabad elhamarkodni, de az esélyről sem szabad lemaradni.

Budapest új építésű lakások szemszögéből fantasztikus lehetőségeket kínál. Minden esetben legyen szem előtt az, hogy legszívesebben Budapest melyik részére költözne és akkor garantáltan nem foghat mellé a lakásvásárlással. A XIII. kerület az a város része a fővárosnak, ahol a mindennapi kényelemhez minden megtalálható. Szupermarketek, óvodák, iskolák, orvosi rendelő, játszóterek, üzletek, éttermek és kávézók tömkelege várja itt, de a rakpart is a közelben van, így minden korosztály megtalálja magának a kényelmet és a kikapcsolódási lehetőségeket. Az 6 ezer  négyzetméteres alapterületű Pannonia ház újonnan épülő lakásai biztosítják a párok és a nagycsaládosok számára a kényelmet a hatalmas és napfényes belső terekkel.

A 231 lakást 40 és 120 négyzetméter közötti alapterületen lehet megvásárolni, ezért nyugodtan kijelenthetjük, hogy minden vásárló megtalálja az igényeinek legmegfelelőbb otthont az Újlipótvárosi Pannónia Házban. Fantasztikus környezetben, festői kilátásban és óriási kényelemben lehet része, ha új építésű lakást vásárol a Pannónia házban. A Pannónia ház utca- és pinceszintjén is teremgarázs található, ahol nem csak autóját tudhatja biztonságban, de biciklijét is őrzött tárolóban helyezheti le. Keressen minket mihamarabb a +36 20 366 3660 telefonszámon, tapasztalt és kedves kollégáink várják hívását. Válasszon egyet a sok lakásaink közül és garantáltan nem fogja megbánni, hogy minket és a Pannónia házat választotta!