Betörés elleni fólia – Nehezítse meg a betörők dolgát!

Egy igazi rémálom, amikor az ember arra ér haza a nyaralásából, hogy a lakást enyves kezű betörök kirámolták. Persze, mindenki szereti azt gondolni, hogy vele ez nem történhet meg, azonban, ha biztosra akar menni, akkor azt javasoljuk, hogy tegye betörő biztossá otthonát!

Betörés elleni fólia által garantálhatjuk családunk biztonságát! Furcsán hangozhat, hogy otthonunk biztonságát egy egyszerű fólia garantálja, azonban így van. A Skyfol fóliák kiváló minőségű termékek, melyek nem csak biztonságossá teszik az üveget, hanem a betörést is megakadályozzák, legalábbis nagy mértékben megnehezítik a jogtalan behatoló dolgát. A Skyfol biztonsági fóliáknak különféle típusai vannak, így például 100-300 mikronos fóliák, melyek a betörőkkel szemben is bevethetők. A 300 mikronos fólián keresztül gyakorlatilag képtelenség a bejutás. Nem a levegőbe beszélünk, ugyanis a Skyfol a nemzetközi törésteszteken is megállta a helyét és bizonyította, hogy azon az ablaküvegen, melyen van betörés elleni fólia, jóval nehezebb a behatolás. Persze, rácsot is lehet választani, de az valljuk be, messze van az esztétikus megoldástól.

A mai épületek meghatározó részét képezi az üveg. Viszont mindannyian tudjuk, hogy az üveg könnyen törik, így fontos, hogy megtegyük a megfelelő biztonsági lépéseket. A Skyfol fóliák akkor is egyben tartják az üveget, ha az törik. Így a szilánkok nem szóródnak szerteszét és nem okoznak sérülést. A Skyfol fóliák védelmet nyújtanak az egész család számára. Különösen abban az esetben ajánljuk, ha a lakásban kisgyermekek is vannak. Ha szeretne bővebben tájékozódni a Skyfol betörés elleni fóliákról, akkor azt javasoljuk, hogy látogasson el a wfcablakfolia.hu weboldalra! A Skyfol betörés elleni fóliának köszönhetően az egész család nyugodtan fog aludni!