Air Optix plus hydraglyde kontaktlencse

Sokaknak van szüksége manapság kontaktlencsére, hiszen nem mindenki szereti a szemüvegeket. Ilyenkor nagyon nehéz megtalálni a legmegfelelőbb márkát, viszont weboldalunkon, a lencsebolt.hu-n több száz kiváló kontaktlencsét találhat különböző gyártóktól, amelyek mind hatékonyak, minőségiek, valamint mind elérhető áron kaphatóak ezért érdemes ellátogatni webáruházunkba.

Air Optix plus hydraglyde kontaktlencse rendlehető rendkívül alacsony áron a lencsebolt.hu weboldalon, ezért ha önnek is szüksége lenne egy nagyon jó minőségű kontaktlencsére, akkor érdemes hozzánk fordulni. Az Air Optix kontaktlencse egy havi viselésű darab, aminek alapanyaga szilikon-hidrogél, ez az anyag az, ami lehetővé teszi a magas oxigén áteresztő képességet. Ahhoz, hogy a szem mindig egészséges legyen, nagy szükség van az oxigénre, éppen ezért nem csak sima hidrogél alapanyagú a kontaktlencse, hanem szilikont is tartalmaz, így sokkal nagyobb az oxigén áteresztés. A TriComfort technológia segítségével elérték, hogy a kontaktlencse ötször több oxigént eresszen át mint más lencsék.

Amennyiben a továbbiakban is szívesen olvasna az air optix plus hydraglyde kontaktlencséről, akkor nincs más dolga mint fellátogatni weboldalunkat a lencsebolt.hu-t, hiszen itt megtalálhatja majd a teljes kínálatot is az árakkal, az illusztrációkkal és elérhetőségeinkkel együtt. Ha kérdéseket szeretne feltenni nekünk a kontaktlencsékről vagy esetleg a házhozszállításról kérdezne, akkor nem kell mást tennie mint felvenni a kapcsolatot barátságos ügyfélszolgálatunkkal a kontakt@lencsebolt.hu e-mail címen, vagy tárcsázza a +36 42 790 333 telefonszámot és mi visszajelzünk majd minden kedves érdeklődőnknek. Ha még a héten rendel tőlünk lencsét, akkor a házhozszállítás díját teljesen elengedjük majd önnek.