A levendula palánta ültetése

Sokunk fejében felmerül a kérdés: milyen nővényeket ültessek a diszkertembe, hogy az szép, örökzöld és illatos legyen? Nos az egyik legjobb választás a levendula palánta.

A levendula palánta beszerzése ma már nem egy nagyon bonyolult feladat, hiszen Magyarországon is számos termelő neveli ezt a nagyon híres nővényt. Termesztése lényegében a gyógyhatásainak köszönhető, de kellemes illata miatt és a szépségiparban használt illóolaja miatt is előszeretettel termesztik a Magyar gazdák. A levendula palánta ültetése sem bonyolult, csak követni kell a szakember tanácsait és diszkertünk is egy fantasztikus illattal lesz körülvéve, a látványáról nem is beszélve. A pannonhalmilevendula.hu weboldalon számos hasznos információhoz juthat az ültetéssel és a termesztéssel is, ezért keresse fel mielőbb, hogy Ön is tájékozódni tudjon a témával kapcsolatban.

A részletekig kimenő tájékoztatókat és könyveket olvashat, ahol megtanulhatja a levendula palánta ültetésének folyamatát vagy akár a nagybani termesztésről szóló írásainkat is. Amennyiben felkeltettük érdeklődését a levendula palánta ültetése iránt mindenképp látogasson el weboldalunkra, de ha továbbikérdése lenne a palántákkal kapcsolatban vagy általánosságban a nevelésükről hívja ügyfélszolgálatunkat a 06-20/595-777-es telefonszámon, vagy írjon levelet az info@pannonhalmilevendula.hu email címre. Sok éves tapasztalattal rendelkező munkatársaink fogadják kérdését, melyre készséggel válaszolnak. Nálunk rendelhető levendula palánta akár kis mennyiségben is, ha csak a diszkertjéről van szó, de kamionos tételben is kiszállítunk Európa egész területén belül, ha viszonteladó. Forduljon hozzánk mihamarabb és garantáltan elégedett lesz a levendula palánta minőségével.