A legjobb multivitamin webshop online

A multivitamin olyan készítmény, amelyet vitaminokkal, étrendi ásványi anyagokkal és más táplálkozási elemekkel kiegészített étrend-kiegészítőként szolgálnak. Az ilyen készítmények kaphatók tabletták, kapszulák, pasztillák, porok, folyadékok vagy injekciós készítmények formájában.

Multivitamin webshop vár mindenkit szuper termékekkel a webshop.vegnum.hu weboldalon, tehát látogasson el ide ön is, ha rendelne valamelyik multivitamin termékünkből. Az injekciós készítményeken kívül, amelyek csak orvosi felügyelet mellett állnak rendelkezésre és adhatók be, a multivitaminokat a Codex Alimentarius Bizottság élelmiszer-kategóriának ismeri el. Egészséges embereknél a legtöbb tudományos bizonyíték arra utal, hogy a multivitamin-kiegészítők nagyon kis mértékben akadályozzák meg a rákot, a szívbetegségeket vagy más betegségeket, és rendszeres kiegészítésre nincs szükség. A multivitamin-kiegészítők azonban előnyösek lehetnek bizonyos emberek csoportjára, például rosszul táplálkozó emberekre. A multivitaminra nincs egységes tudományos meghatározás.

Hazánkban a multivitamin/ásványi anyag kiegészítőként három vagy több vitamint és ásványi anyagot tartalmazó étrend-kiegészítőt határozunk meg, amely nem tartalmaz gyógynövényeket, hormonokat vagy gyógyszereket, ahol minden vitamint és ásványi anyagot a tolerálható felső beviteli szint alatti dózisban adnak be. Bizonyos emberek, különösen az idősek számára az étrendkiegészítő vitaminokkal és ásványi anyagokkal történő kiegészítése egészségügyi hatásokkal járhat. Az étrend egyensúlyhiányában szenvedők közé tartozhatnak a korlátozó étrendet folytatók és azok, akik nem tudnak vagy nem akarnak tápláló étrendet fogyasztani. Terhes nőknek és idős felnőtteknek más a táplálkozási igényük, mint más felnőtteknek, és ilyenkor is kapóra jöhet a multivitamin. Rendelésért keresse fel a webshop.vegnum.hu weboldalt.