Várjuk az ön gyermekét is a Kasszandra studióba

Gyermekmodell szülőnek gyakran unalmas, hiszen sokszor nem engedik a szülőt részt venni, vagy nézni. Ez nem egy labdarúgó-mérkőzés, ahol a pálya szélén állhat, és bekiabálhat a gyereknek a pályára, hogy mit csináljon, hiszen a gyerek egy fotózáson egyedül kell hogy mozogjon. Rendkívül sok várakozás van, ahol a gyereket Önnek vagy egy színezőkönyvnek kell szórakoztatnia, de valószínűleg egy elektronikus eszköznek.

A Kasszandra studió nyitva áll minden szülő előtt aki modell karriert szeretne gyermekének. Ha ön úgy gondolja hogy gyermekében több van, mint másokban, és kipróbálná modellként, akkor mindenképp itt a helye nálunk, hiszen mi mindenben segítünk. A hajtások kemények lehetnek, lefekvés előtti rutinok és az iskolai oktatás pedig ilyenkor hiányzik. Pozitívum viszont, hogy gyermeke sokféle embert és helyet fog látni és megtapasztalni. Ha szerencsés, akár külföldre is utazhatnak. Gyakran csodálatos képeket láthat a gyerekről egy fotózás után, képzelje el, hogy milyen naptárakat készíthet ezekből a nagyszülők számára. A fiának / lányának korai életkorban megtaníthatja a munka világát, és potenciálisan kapcsolatba léphet azokkal, akik segíthetnek nekik a jövőben.

Kétségtelen, hogy barátaik is lesznek az út mentén, és felfedeznek egy újfajta „családot”. A gyermekmodell ipar máshoz nem hasonlít – nem csak a végeredményről van szó, hanem arról, hogy a gyerekek gyerekek lehessenek, és csak a megfelelő pillanatban rögzítsék őket. Először is pénzt kell majd fektetnie gyermeke karrierjébe. Ez nem jelenti azt, hogy a profi képekért fizetnie kell előre, ez azt jelenti, hogy fizetni kell az utazást egy-egy fotózásra, esetleg ki kell maradni néhány napot a munkából stb. vagy nem. Ha még ennél is több információt és részletet szeretne megtudni rólunk és lehetőségeinkről keresse fel a Kasszandra studió Facebook oldalát és itt mindent megtudhat.