Vaddisznóvadászat a lehető legjobb áron!

A „szaporodnak, mint a nyulak” kifejezés nem is pontos leírása a vaddisznóknak. A népességkezelés miatt a vadászat felé fordulnak, ami még szokatlan – de határozottan izgalmasabb – módszer, abban a reményben, hogy a disznók száma kisebb lesz. Becslések szerint egyes országokban 2,6 millió sertés van.

Vaddisznóvadászat vár mindenkit a moonlighthunting.eu weboldalon, ezért keressen fel minket és többet megtudhat a vaddisznóvadászatról, valamint csomagjainkat is megtalálhatja majd.

Személyre szabott vaddisznóvadászati lehetőségek, élményekben gazdag, felejthetetlen emlékekkel teli vadászatokat kínálunk. Cserkelés, hajtás izgalma. A vaddisznó legelterjedtebb és legkedveltebb csülkösvad Európában. Aljnövényzetben gazdag és nedves talajt kedveli, mocsaras vidékeket keresi, de találkozhatunk vele tűlevelű erdőben is. Becserkeléséhez türelem szükséges, mert különösen intelligens állatról van szó.

A vaddisznónak rendkívül jó szaglása van, így ügyelni kell a szélirányra. A vad nem szagolhat ki bennünket, erre okvetlen figyelni kell. A vadász legnagyobb erénye a türelem, olykor órákat várakozva jelenik csak meg a nagyvad. Mire kell a legjobban ügyelnünk? Vaddisznót úgy és olyan helyen lőjük meg, hogy a lehető legkevesebb szenvedést okozzunk az állatnak. No, és persze: csend a lelke mindennek! Remek hallással bíró állatnál azonnal lebuktatjuk magunkat, ha a lesen zajt csapunk.

A vadászat mellé számos egyéb programmal és kikapcsolódással állunk rendelkezésére.

Vadászat, kiszakadás a városi dzsungelből a moonlighthunting.eu weboldalán!