Utazás biztosítás kedvező feltételekkel!

A Kovács Autószerviz jogosult arra, hogy biztosító szerződéseket kössön, hiszen tagja a Bosch Car szervizhálózatnak. A biztosítás lényege az, hogy a biztosított területen ha elromlik az autó, akkor a segítség a legközelebbi autószervizből jön majd, és a hibát még a helyszínen kijavítják bármilyen alkatrész használatával, ha pedig szükséges, akkor csereautót is kaphat, így külön fizetség nélkül biztosítani tudják a hazautat.

A minőségi utazás biztosítás magába foglalja az autó biztosítását is, vagyis két három rövidebb út biztosításával az egész évi segélyszolgálat is megvásárolható. A szabályok szerint egy órán belül megérkezik a segítség, ha elromlik az autó, kivéve valamilyen extrém esetben. Az utazás biztosítás hazánkban 3.000 Ft-tól kezdődik, Európában pedig 6.000-től. Segélyhívó számunkat bármikor hívhatja, és ha megteszi, akkor a Bosch Car megkeresi önnek a legközelebbi szervizt, és azonnal kiküldi a szerelőt, hogy az ön segítségére siessen. Ha úgy adódik, akkor folytathatja útját egy másik autóval amelyet a szerviz kölcsönbe ad önnek addig, amíg az ön autója elkészül. Szolgáltatásunkat akár online is igényelheti.

Ezek után sor kerülhet egy tájékoztató jellegű beszélgetésre, és ha megkötötték a szerződést, akkor az már 3 nap múlva érvényes is lesz. A napok száma ár szempontjából egyáltalán nem számít, hiszen nem napokra kötjük a biztosítást. A biztosítást érdemes az utazás előtt már egy héttel megkötni. Válassza tehát a Kovács Autószerviz utazás biztosítását, hiszen így gondtalanul utazhat bárhol bármikor! Amennyiben többet szeretne megtudni erről a szolgáltatásról, megéri felkeresni weboldalunkat a ka-autoszerviz.hu-t, és itt talál bővebb leírást. Kérdések felmerülése esetén vegye fel a kapcsolatot bátran ügyfélszolgálatunkkal a szerviz@kovacsauto.hu e-mail címen, vagy tárcsázza a +36 62 554 013 telefonszámot.