Tudja meg mi a mai névnap

Hazánkban egy napon csak egy névnapot ünneplünk, de megtörténik az is, hogy egy napra több névnap is esik, viszont weboldalunkon csak a legfontosabb, fő névnapot tekintheti meg, amit köztudottan mindenki aznap ünnepel. A névnapokat más népek is ünneplik, viszont mielőtt elindulna hogy felköszöntse ismerőseit érdemes utánanézni az adott kultúrának, mert az is előfordulhat, hogy az illető sosem hallott még a névnapokról. Bővebben a névnapokról weboldalunkon, a mai-nevnap.hu-n olvashat.

Mai névnap megtekinthető teljes egészében a mai-nevnap.hu weboldalon, ezért ha ön is kíváncsi a saját névnapjára, vagy arra, hogy a nevének mi az eredete és jelentése, akkor jó helyen jár weboldalunkon, hiszen itt mindent megtudhat majd róla, ráadásul ha ide látogat, akkor megtalálhatja majd a tegnapi és a holnapi névnapokat is. A névnapok ünneplése szökőévente máshogyan történik, és ilyenkor be szoktunk iktatni egy szökőnapot hogy a segítségünkre legyen, és ezt február 24-én tesszük meg, így az aznapi névnapot február 25-én, ünnepeljük a 25-eit pedig 26-án. Ma Emánuel névnap van, ami egy héber eredetű bibliai név, amelynek jelentése: velünk az Isten. Weboldalunkon megtekintheti majd a holnapi és a tegnapi névnapot is.

Weboldalunkat igen hasznosnak fogja találni ha önt érdeklik a névnapok, hiszen a mai-nevnap.hu weboldalra kattintva megtudhatja azt, hogy más népek hogyan ünneplik a névnapokat, valamint bővebben olvashat arról is, hogy szökőévente hogyan ünnepeljük ezeket. A név keresése menüpontban akár saját nevére is rákereshet, így egy-két kattintással megtalálhatja majd saját nevét és megtudhatja mikor ünnepeljük azt. A mai-nevnap.hu weboldalon megtalálhatja a teljes névnaptárt is, így megtekintheti családtagjai névnapját is, ha arra vágyik.